Kilo veremiyorum

Merhaba arkadaşlar ben bundan önceki yaz 12 kilo verdim ve fitnessla biraz vücud yaptım . Daha sonra sınava hazırlanırken ve sonrasındaki yaz tatilinde verdiğimden fazlasını aldım maalesef. Şu an yine kilo vermek ve tekrar kas sahibi olmak istiyorum.Hareketli bir kişiyim çok yürürüm ve günden en fazla 2500 kalori alırım ama bir türlü kilo veremiyorum hatta gittikçe yağlanıyorum gibime geliyor. Spora da gidiyorum ama hocam benimle ilgilenmiyor bile. Ben de yağ yakıcı alsam mı diyet yapsam mı sporu nasıl yapsam çok kararsızım. Yardım ederseniz çok sevinirim :):)

Hocam yaşın kaç boyun kaç ve kilon kaç bilgilendirirsen yardımcı olayım

Peki yağ yakıcı kullanayım mı? Kilom iyi olsa bile yağ fazlam var
Hocam yağ yakıcı parana yazık olur. Spordan önce yeşil çay iç kardiyoda sağlam bi ter atarsın. Yağlar için yağ yakıcı kullanacağına düzgün proteinli beslenmen ile yağlanmalar gidecektir.

Benim sana önerim İf yapman eğer yapabilirsen. Diğer türlü Protein diyeti uygulamak daha mantıklı berkayın dediği gibi.

İF derken hocam anlamadım pek bir bilgim yok kusura bakmayın
İntermitting fasting yani oruç tutmak gibi diyebiliriz fakat su serbest küçük atıştırmalıklar yapabiliyon istediğin bir vakite ayarlıyon mesela akşam bütün öğünlerini o vakit tüketiyon veya kahvaltını yapıyon öğle yemeği yemiyon akşam yemeğinde ikisini yiyon biraz araştır forumda var konusu. Yapabilirsen tabi.

İntermitting fasting yani oruç tutmak gibi diyebiliriz fakat su serbest küçük atıştırmalıklar yapabiliyon istediğin bir vakite ayarlıyon mesela akşam bütün öğünlerini o vakit tüketiyon veya kahvaltını yapıyon öğle yemeği yemiyon akşam yemeğinde ikisini yiyon biraz araştır forumda var konusu. Yapabilirsen tabi.
Anladım büyük ihtimal yaparım hocam sıkıntı olmaz benim için zaten sağolun tekrar araştırıyorum şimdi

Çok sağolun hocam protein diyetine bakacağım sağolun
Hocam İF ağır gelir çoğu kişiye zaten zor ve riskli diyebilirim.2 Öğünü bir arada yediğin için dozunu kaçırırsan kilo aldırma ihtimali var

Back
Yukarı