garfield13
Üye
Merhaba Arkadaşlar. Forumu uzun süredir okuyucu ve bir danışma kaynağı olarak kullanıyorum. Bir konu hakkında fikrinize ve bilginize ihtiyacım var. 3 aydır fitness yapıyorum. Kas kütlemi koruyarak 86 kilodan 76 kiloya düştüm. Hedefim 70-72 aralığında kalmak. Sanırım geri kalan 4-6 kiloyu şubat sonuna kadar vermiş olurum. 3 aydır protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Kısaca sormak istediğim kilomu 70-72 arasında korumak ve yağ oranımı düşürmek ve düşük seviyede tutmak için nasıl bir beslenme uygulamalıyım. Supplement kullanmam gerekir mi? Antreman sistemim nasıl olmalı.
Boyum 175 cm. Asıl amacım 70-72 kiloda kalmak ve yağ oranımı düşürmek. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Kısaca sormak istediğim kilomu 70-72 arasında korumak ve yağ oranımı düşürmek ve düşük seviyede tutmak için nasıl bir beslenme uygulamalıyım. Supplement kullanmam gerekir mi? Antreman sistemim nasıl olmalı.
Boyum 175 cm. Asıl amacım 70-72 kiloda kalmak ve yağ oranımı düşürmek. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.