Kilo Problemim Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kutulit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mrb forum sakinleri.
yaşım 19 boyum 198 kilo 108.bb bırakalı 2 sene oldu 5 aylık bir çalısmam vardı o zamanlar cok zayıftım omuzlarım belime göre daha genişti bıraktıktan sonra ciddi şekilde kilo aldım belim omuzlarımdan daha kalın.omuzların biraz daha belimin yanında dar kalıyor.kilom daha çok basen kalça ve çevresinde toplanmıs.göbek ve üst bölgede herhangi bir şikayetim yok.istediğim tabi herkezin istediği gibi üçgen bir vücuda sahip olmak.2 sene önce böyleydim ama bugün aynanın karsısına geçtiğimde o eski ben olmadıgımı gördüm moralim çok bozuldu.şimdi bana özellikle bel kalça ve basenleri inceltmek ve omuzları genişletmek için özel bir program verebilecek bir tecrübeli arkadaş arıyorum.dediğim gibi bel kalça ve basenleri inceltmek için ve omuzları genişletmek için yapılacak özel bir program.lütfen yardımcı olun saygılar iyi forumlar

Son düzenleme:
1.98 boyun var 108kg fazlada ginede boyuna göre aşırı fazla değil .
ben 115kg idim bodyden önce . şuan 88kg yum .
diyetim şöyle
Sabah 2 dilim beyaz peynir
istediğim kadar salata
biraz domates
biraz fındık ezmesi
3 4 tane zeytin
öğlen
Yarım tabak makarna
bir bardak kadar yoğurt

akşam
mercimek çorbası
yarım tabak makarna üstüne biraz ton balığı
yeşillik ne varsa
ek olarak : elma sabahleyin muz
2.5lt su tüketiyorum

Body salonunda
hocamın verdiği programla flexor verdiği programla hemen hemen aynı
idman öncesi ve sonrası yağ yakıcı alıyorum :) kolay gelsin

öncelikle selamlar,anladıgım kadarıyla kilo verememen le ilgili sorunun var,yapmanız gereken diyetinizi değiştirmek.
proteinle karbonhidrat besinleri beraber yememek,pilvla et yok,pilavla yoğurt ,makarnaylaton balığı beraber yenmiyecek.sabahları az yağlı çorba çeştleri,2 dilim kepekli ekmek yağsız kırem peynir,1 bardak portakal suyu,öğlen makarna yanında salata veya pilavın yanında salata.olacak.Akşam sebze yemekleri ardından salata,meyve olabilir.Her öğünde su +çorba+salata=yemek 1 çeşit olacak bu formülü uygularsanız kazanırsınız.ara öğünlerinde ton balıklı salata yiyebilirsiniz.gündüzleri 1tane ceviz ,2tene fındık yiyebilirsiniz.
antremanlara gelince alatli jimnastiği tavsiye ederim.azkilo çok tekrar yapıp lokal eritmek istedğinizbölgeleri çalıştırabilrsiniz.sonuç:depodaki yağları eritmektir,yağları kaslara çevirmeden metobolizmayı hızlandırmak ve estetik görümtüye ulaşmak.sevgi ve saygılarımla.thums:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı