Kilo almaya başladım çok mutluyum

kilo almaya başladım çok mutluyum.
1 ayda 3 kilo almışım. evet belki az diyeceksiniz ama bu benim için büyük başarı. kendimi bildim bileli kilo almaya çalışıyorum en fazla 1-2 kilo alabilmiştim sonra o da gitmişti. şimdi sporla birlikte yapıyorum ve yiyeceklerin besin değerlerine dikkat ederek besleniyorum. yavaş yavaş iştahım da açıldı. motivasyonum on numara. başlarda fazla gelişme olmaz falan deniyor biliyorum beki 1 ay sonra falan duracak bu gelişme ama yine de bi gelişme olması çok mutlu ettibeni

Değerli üyemiz;
Lütfen mesajlarınızda yazım şekline dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tebrik ederim.1 ayda 3 kilo almışsın daha fazlası zarar gayet yerinde.Şunu söyliyim vücut ilk ayını atlattıktan sonra yani ilk 1. aydan sonra başlar asıl gelişme.Eğer antrenman-beslenme-dinlenme üçlüsüne dikkat edersen 1.ay ve 7.aylar arası büyük gelişme gösterirsin.Sakın moralini bozma bu yüzden.Umarım motivasyonun hep böyle yüksek olur ilerde üye fotoları bölümüne de önce-sonra resmini koyarsın.Kolay gelsin..

Canı gönülden tebrik ederım insallah spor hayatında hep boyle devam edersın .
Basarılar

sanki kendi yazdığım yazıyı okuyorudum sizin yazdığınızı yazıyı okurken,ciddiyim :) aynı benim anlatmak istediklerimi ve yaşadıklarımı yazmışsınız..

Back
Yukarı