Evet arkadaşlar aranızda yeniyim 4 yıl önce 1 ay kadar vg deneyimim oldu. Okul mokul vakit ayıramadım.
Kafaya koydum azimliyim bu işi yapacağım,
Hedefim 90 kiloya ulaşmak ama tabiki çok düzgün güzel bir vucutla siz değerli sporcu arkadaslarımınkisi gibi vucuda sahip olmak istiyorum, bütün mesajları makaleleri yorumları programları sizlerin tecrubelerini, takip ediyorum hatim ettim siteyi, yıllardır uğraşıyomuş gibi fikrim oldu desem yeri
biri sorsa prof. gibi yorum yapacam, tabi sizlerin ve bu siteyi kuranların sayesinde, ve şimdide bu toplamın sayesinde hedefe ulaşmaya çalışacağım, başlangıç halimi fotoladım, programa 15.08.2013 tarihinde başlıyorum, sizlerin de önerilerine yorumlarına açığım, tavsiyelerinize açığım her ay fotoları güncelleyerek gelişmeye beraber şahit olacağız, ilk başlangıç yorumlarını merak ediyorum ne kadar zorlanıcam bu zayıf temele sahip vucudu, adam etmekte? vucud tipim ney? sizi dinliyorum. Saygılar.
Boy: 189 cm
Kilo: 58 kg
Kol: 25 cm
Omuz: 103 cm
Göğüs: 85 cm
Bel: 72 cm
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05.08.13 00:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04.08.13 23:41 ----------
yeni başlayanlara açsam daha mantıklıydı sanki taşıyabilirsek iyi olur
Kafaya koydum azimliyim bu işi yapacağım,
Hedefim 90 kiloya ulaşmak ama tabiki çok düzgün güzel bir vucutla siz değerli sporcu arkadaslarımınkisi gibi vucuda sahip olmak istiyorum, bütün mesajları makaleleri yorumları programları sizlerin tecrubelerini, takip ediyorum hatim ettim siteyi, yıllardır uğraşıyomuş gibi fikrim oldu desem yeri

Boy: 189 cm
Kilo: 58 kg
Kol: 25 cm
Omuz: 103 cm
Göğüs: 85 cm
Bel: 72 cm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05.08.13 00:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04.08.13 23:41 ----------
yeni başlayanlara açsam daha mantıklıydı sanki taşıyabilirsek iyi olur