Kilo Almadan beslenme..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaln1z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaln1z

Üye
Herkese selamlar arkadaşlar,

Fitnese 1.5 ay oldu başlayalı , beslenmeye bir hocadan tavsiye alarak başlayacam.
Kilo almadan kas kütlesi yapmak amacım.

Boy: 182
Kilo: 68

Bedenlerimi henüz bilmiyorum.

Sabah Kahvaltısı :
Yumurta beyazı omlet menüsü
Yulaf
Domates
Yeşil çay
Lor Peyniri
Tam tahıllı ekmek
Bir avuç çiğ badem yada ceviz.

Öğle yemeği :
300 Gr. Et menüsü & Salata & Kepekli pirinç bulgur
Bol Sıvı tüketimi.

Akşam yemeği :
Balık , et veya tavuk tarzı yemekler.

Ara öğünde :
Et ,tavuklu salatalar
Yeşil armut veya yeşil elma

Evet arkadaşlar, bu beslenme programıyla birlikte vg yapacam.Yani kilo almak yerine kas kütlesi yapacam yağ yerine kas , kilo almadan kas.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun.

68 kg agırlıga sahip biri bu kadar cok yemek yiyebilir mi, bilemiyorum. Bu kadar sey tuketen biri her sekilde kilo alır. Kilo almadan gelisim zaten olmaz, amac bu kiloyu gobek olarak degil kas insaa ederek yapmak olacaktır.

Beslenme, yapmıs oldugun antrenman programı ile de baglantili.

Acmis oldugun basliktan anladıgıma gore, sen bu iste bayagi yenisin, ve bilgi eksigi de fazla. O nedenle forumu okumani tavsiye ederim.

Armut pis agzıma dus tarzı mesajlar, bu forumda kitlenir haberin ola...

Beslenme programın gayet güzel bence. Sanırım yağlanmadan sadece kasla kilo almak istiyorsun. Zaten hepimizin gayesi de bu :) Dikkat etmen gereken şu; tam ihtiyacın kadar karbon. alacaksın, proteinden korkma bol bol al.

dikkat etmeniz gereken konu: "kaş yapayım derken göz çıkarmamak!..."

gramlar, miktarlar yok, ancak bu protein bolluğu gibi gözükse de "enerji açısından "da bayağı yüksek değerlere ulaşabilecek bir diet...((

sanırım, hoca "fitnes "ten ziyade "kilo aldırmayı" hedefliyor?..

demir00 teşekkürler kardesim evet dediğin gibi göbek olarak degil kas olarak inşa etmek amacım :)

Sarisospor yorumun için teşekkür ederim kardeşim,aynen dediğin gibi gerektiği kadar karbon , korkmadanda protein alacam öyle yapcam yani :) aynen dediğin gibide yağlanmadan kasla kilo almak amacım evet :)

Ercan kardesim yorumun için teşekkür ederim. Gramları mevcut tabiki ben sadece programı yazdım gramları bbilinen gramlar ve kiloya göre hesaplanacak , hedef kilo aldırmak evet ama yağsız , alacağım kilo '' yağ '' degil ''kas'' olarak olacak inşallah.

Back
Yukarı