Kilo alma sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında sualimi Metallicat'ın konusuna yollamıştım ama kimse dikkate almadı veya görmedi heralde. Bu yüzden konu açmaya karar verdim. Mesajımı direk buraya kopyalıyorum.

Arkadaşlar bende bu spora yeni başladım sayılmaz ama iş güç arasında hiç çalışamadım, ama artık buna zaman ayırabileceğim. Amacım spor yaparak kendimi zinde tutmak ve sağlıklı bir vücuda sahip olmak. Zaten hep yediklerime dikkat etmişimdir ve çok yağsız bir vücuda sahibimdir ama zannedersem metabolizmam çok hızlı çalışıyor ki ne kadar yesemde kilo alamıyorum. Düzenli olmasa da hergün süt, bal, yumurta, peynir, yoğurt, pilav gibi besinleri tüketirim.

Asıl meseleye gelirsek ben 1.75 boyundayım kilom ise çok kötü durumda 60 kiloyum ama arada 58-59 lara düşüp tekrar alıyorum. Konu ise ben öğrenciyim 150-200 TL gibi uçuk rakamlar verip gidip kilo aldırıcı, amino asit, protein tozu gibi supplementler alacak durumum yok, öğrencilerin çektiği sefalet belli...

Benim sizden rica edeceğim ise bana göre bir program istemek olacak. Eğer diyorsanız ki parayı vermeden bu sporu yapamazsın, o zaman üzülerek bırakmak zorunda kalacağım. Bu arada 2 tane 5 kilo dambıl ile çalışacağım ve en yakın zamanda sağlam bir kapı barı alarak onu da ekipmanlarım arasına ekleyip Flexor hocamızın konusundaki antremanlarla başlayacağım.

Tabi bunun için siz ustaların yardım etmesi gerekiyor. Herkese iyi forumlar...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Kaynak belirtilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı