Kick boksta profesyonellik

Kick boksa başlamayı düşünüyorum amacım ileride porfesyonel olabilmek ( kick boks antrenörü olmak vb ) başlarsam en az 2-3 yıl bırakmayı düşünmüyorum bi sağlık sorunu falan olmazsa.
1 Yıldır evde vücüt ağırlığı ile çalışıyorum ( şınav - mekik - barfiks )
Yaş 15
Boy:1.65
Kilo:50
Sizce profesyonel olabilir miyim ?

profesyonelden kastın nedir kardeşim ? amatör ve profesyonelin farkı sdece spordan para kazanmakla alakalı amatör sporcular kötü anlamında değil antrenör olmak vs çok basit ayrıca

Sana şöyle örnek veriyim sen bir boks öğrencisisin sana iki tane hoca seçeneği sunuyorlar
Birtanesi yıllarca antrenörlük yapmış bir hoca ama başarıları yok .
Diğeri birçok başarılara sahip ayrıca iyi bir antrenör .
Kısacası bu işte önceliğin başarılı olmak olsun antrenörlüği şimdiden düşünme derim

Sana şöyle örnek veriyim sen bir boks öğrencisisin sana iki tane hoca seçeneği sunuyorlar
Birtanesi yıllarca antrenörlük yapmış bir hoca ama başarıları yok .
Diğeri birçok başarılara sahip ayrıca iyi bir antrenör .
Kısacası bu işte önceliğin başarılı olmak olsun antrenörlüği şimdiden düşünme derim
Tabii ki başarılı olmak daha önemli ama benim amacım dövüşerek para kazanmak değil hoca olup birşeyler öğreterek para kazanmak

Birde burda bi salonda sadece haftada 2 gün c.tesi ve pazar antreman oluyomuş sizce haftada 2 gün ve 2 gün arka arkaya antreman programından verim alabilir miyim ?
Haftada 2 gün iyice gelişmek için yeterli midir ?

S.a SweentLy, hoca olabilmek için öncelikle yaptığın spor hakkında çok tecrübeli olmalısın müsabakalar vb. olaylara katılmalısın ve beden eğitimliği öğretmeni okumanı öneririm .

Baslayınca 2-3 yıla bırakmamak ne demek en az 8-9-10 yıl dövüşmen lazim başarılar lazim başarılar olmadan tercih.edilen bir antrenör olmassın

Çok zor kardesim haftada.2 gün çok az :( senin diger günler.ögrendigin teknikleri tekrar etmen kondisyon ve güç çalışmaları yapman lazim

Back
Yukarı