kick boks

Arkadaslar merhaba . Kick boksa başlayacağım da kick boks kaç senede tamamıyla öğrenilir ? Açıkcası en az 2 sene gitmeyi düşünüyorum bu 2 senede kick boksta neler yapabilirim sokakta kendimi geliştirir miyim ? Biraz bilgi verirseniz çok iyi olur :)

Şimdiden teşekkürler ...

kardeşim sen kendimi sokakta geliştirebilirimiym dedikten sonra bu iş bitmiştir istersen kick boksa 5 yıl git sokakta kavga için yapıcaksan değmez

sokakta nedemek kardeşim ya kickboks a yada muaythai ye gidince sokakta herkese kafa tutup dövebilirimmi sanıyorsun :) herkes tutturmuş bi sokakta diye.adamın çıkarıp saplaması 2 saniye .dışarıda kendimi korumak için yapıcam dersen hiç gitme zararlı çıkabilirsin

sokakta diyorsan git 5 6 ay zaten hoca haftada bir kendi aranızda maç yaptırır. Bu maç esnasında (Kavgadada olabiilir =) ) Sakin olmayı kendini kontrol etmeyi öğretir. Tabi özgüveninde gelişir. Ama sokak için diyorsan MMA yap yada muay thai.

önümüzdeki ay kick boksa başlamak istiyorum ama kaval kemiklerim çok hassas elimle kaval kemiğime basttıramıyorum bile ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

önümüzdeki ay kick boksa başlamak istiyorum ama kaval kemiklerim çok hassas elimle kaval kemiğime basttıramıyorum bile ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
kaval kemiği muay thaide işe yarar. ama elinle bile bastıramıyorsan kick boksta tekme geldiğinde bitersin bir doktora görün çaresini bul

Back
Yukarı