Kick Boks vs Muay Thai

Arkadaşlar öncelikle Aydında oturuyorum. Muay thai dersi verilen yer var mı ?
İki spor arasında kaldım. Muay Thai istiyordum fakat olup olmadığını bilmiyorum ve ayrıca ağırlıklı olarak tekmeler ve dirsekler çalışıyor yumruk onlar kadar kullanılmıyor sanıyorum. Ben hem tekme hemde yumruklarım gelişsin istiyorum ne önerirsiniz ? Ayrıca VG yapıyorum. Yaşım 16.

muay thai derim eğer sen yumrukta ağırlıklı olmasını istiyorsan mt antrenmanı bittiğinde extra olarak 10 15 dkyumruk çalışırsın kum torbasıyla nasıl olsa tüm yumruk atma tekniklerini görceksin

tabi diz dirsek çok önemlidir bir boğuşmada diz dirsek atıp karşıdaki kişiye kesinlikle çok ciddi zararlar verebilirsiniz ayrıca tekmelerinizde çok güçlü olacaktır bacaklara çok sağlam tekme atarak rakibi yerede düşürebilirsiniz kb mt arasında kalsam hiç düşünmeden mt yapardım

ücretsiz kursları tavsiye etmem daha kalabalık olur çalışma için daha kötü bir ortam olur vs vs iyi bir hoca eşliğinde çalışman daha çobuk ve doğru öğrenmene yarar

Peki ortalama ne kadar ücret alıyorlar ? Yani bir salona gitsem kick boks için ? Ücretli gidersem vg bırakmak zorunda kalırım

Back
Yukarı