Kesinlikle oku !

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lodric
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lodric

Üye
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Spora basladıgımda hatırlayanlarınız vardır 55 kilo idim.50. günüm bitti suan kilom 70 şaka değil gerçek.50 günün 50sindede 6-7-8 öğün yedim.Kot pantolonumun bedeni 30 mayo shortumun bedeni 30du basladıgımda.70 kilo oldum hala 30.Kollarım 27 basladım suan 34 50 günde 7 cm saka gibi ama evet arttı hocamda inanamadı.Yalnız göğüs omuzu ölçülmedim daha en kısa zamanda buraya yazıcam.Haftada 4 gün calıstım.Hiç gaza gelip 5-6 gün yüklenmedim.Sadece uykuma son 3 haftadır pek dikkat edemiyorum.Esas Mevzu BESLENME Göbek olmasından bu kadar çok korkacak tek kişi benimdir eminim ama olmadı.Sırf kas olarak almadım ama sağlık bir sekilde aldım aldıgım kilolar Bele-Göbeğe gitmedi. Gel Gelelim Beslenmeme...

Sabah uyanır uyanmaz 50 gr lor + 300ml üzüm suyu (dimes %100)

15-20 dk sonra kahvaltı 3tam yumurta bazen fazla geliyordu 2tam2beyaz + 50gr lor + 1 su bardağı yulaf + 1bardak süt + doymassam 1-2 dilim hatta 4 bile yediğim oldu tambuğday veya kepek ekmeği.

Kahvaltıdan sonraki ara öğün : 1 su bardağı yulaf + yulafın içine bazen 3-4 badem 3-4 ceviz bazen 100gr lor bazende sütle içiyorum.


Öğlen : Bir tabak dolusu makarna ama baya dolu + yanında 100-150 gram ya aslında gramlara takılmadım pek 1 parça işte anlıcağınız biftek bazende tavuk.DİP NOT : MAKARNA KESİNLİKLE YAĞSIZ VE TUZSUZ NE ZEYTİN YAĞI ATTIM NEDE TUZ SADECE HAŞLAMA.

Öğlenden sonraki ara : Bazen 2 kepek ekmeği arasına 100-150 gram tavuk okul zamanı oluyor bu genellikle evde oldugum zamanlar mutlaka 3 kepçe kadar makarna + 100-150 gr tavuk yada biftek

Akşam : Güzel bir sebze yemeği taze fasulye olabilir veyada mevsimsel bir sebze yemeği.Aksam genellikle son karbo alımı oldugu için makarnayı öğlene göre daha az koyuyorum. yanında 1 adet ızgara levrek olabilir yada biftek yada tavuk göğüsü.

Of gunlerimde aksam yemeğinden 2 sonra 100 max 150 gram lor yiyorum gece yatarken mutlaka 500ml light süt içiyorum.Süt içmenizi kesinlikle tavsiye ederim.


Arkadaşlar nerde antreman diyeceksiniz şimdi okul oldugu günler.aksam yemeğini yiyorum antremana gidiyorum gelince 1 tabak bulgur ve 150-200 gr kadar haşlama tavuk yiyorum.Yemeklere hiç yağ koymuyorum onun yerine gün içerisinde mutlaka badem ceviz falan yiyorum ondan alıyorum ayrıca yumurta bana yeterli geliyor bence.Antremanı ya öğle yemeğinizin sonrasına koyun yada akşam sizin tercihiniz herkese iyi forumlar.
 
Son düzenleme:
aldığınız 15 kg nin 1 kg sini kas olarak varsayarsak vücudunuz ya çok güzel su tutuyor yada yağlanmışsınız ama zaten çok zayıf olduğunuz için bu yağlanma sizde sırıtmamış..
keşke kas yağ ölçümlerini başlangıçta ve şimdi aldırsaydınız da varsayımlar üzerine konuşmasaydık..before after resimleriniz varsa şahsım adına onları da görmek isterdim mümkünse tabi ki sadece merakımdan..
beslenmenizde total bir günlük calori protein karbonhidrat ortalama oranı verebilir misiniz?
 
Şöyle söyliyim eski fotografımı özenle bodye basladıgımda kıyaslamak için çekmedim ancak söyle anlatıyım kaburga kemiklerim gözüküyordu(baya) sırtımın ortasında boydan boya zincir gibi kemikleri beliriyordu(baya baya).kollarımın eklem yerindeki kemiğim gözüküyordu. bunlar tamamen kapandı.Evet keske yag kas oranını hesaplatsaydım ama aklıma gelmedi.Günlük kalori hesabı yapmadım günlük ne kadar karbo nekadar prot alacağımı hiç hesaplamadım.kısacası eskiden sporla ugrastıgım için bir alt yapım vardı.suan 3gen diye tabir ettiğimiz yapıdayım hocamında dediğimi gibi ama ben hala yetersiz buluyorum acıkcası beni tatmin etmiyor heralde bodye taktık kafaya birazda ondan belkide.yaza doğru fotografımı yayınlamayı düşünüyorum nedenine gelince daha kendimi yeterli görmüyorum.İllaki birazcık yağlanmışımdır ama gerçekten çok az bir miktar belkide.Ama antrenörümün bana dediği laf 5 ayda yapılan vucudu 50 günde yaptın tebrik ederim.hatta hocama söyledim hocam sporu abartmadım.4 gün geldim düzenli geldim.beslenmeye dikkat ettim.gercekten oda sasırdı.hocam beni kilo alamayan birisi sandı ama öyle olmadı gayet güzel aldım.boyum 173--174--175 oynar hep :) ona ragmen 70 kiloda ben baya bir göbek olacağından çok korktum ama çok istediğim bir yapıya geldim alt bedenim artmadı üstüm arttı.yağ kas oranına pek takılmıyorum açıkcası oda zamanla olacak birsey 50 günde 10 kilo kas olacak değilim.sadece 70 kiloya geldim belki durabilir belli bir süre sonra sonra o kiloda kalıp belki whey alıp belkide hiçbir sey almıyıp kas geliştirmeye devam etmek kanısındayım.
 
thetramp gereken mesajı yazmış bize daha fazla uzatmak düşmüyor böyle başlıkları okudugumda da üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum senin gibi zayıflar için
 
thetramp gereken mesajı yazmış bize daha fazla uzatmak düşmüyor böyle başlıkları okudugumda da üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum senin gibi zayıflar için

herkes kafayı bozmuş benimde baska diyecek lafım kalmadı burda kıskançlıkmı var yoksa çekememezlikmi anlamış değilim.
 
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiş olabilir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı