Kent Spor Merkezi Açıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan max_rep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güzel salon ,koşu bandı ve bisiklet sayısı az o biraz sıkıntı yaratabilir ,
Aletler jimsanın sanırım ,
bizim salondakide jimsanın ,2 yıl gecmedi üzerinden lat pull down kayışı koptu kopacak ,bakımsızlıktan ve yanlış kullanımlardan kaynaklandıgı aşikar ,
bacak için squat sehpası,leg press,hack squat ,olmassa olmazlar,hepsi de var ,
güzel salon ,hayırlı uğurlu olsun
bol kazançlar.

Çok teşekkür ederim saol.Bizim makineler daha bu sene alındı.Kayış kopması ancak silindir yamuk dönüyorsa meydana gelir.Bizimkilerin içinde çelik tellerle örülü.

son açtığınız başlık buna eklenmiştir..

En Yakın Zamanda Salonunuza Kayıt Icın Gelıcem Max Rep... Fakat Simdiye Kadar Hıc Bu Tur Spor Yapmadım..

20 Yasındayım 1.80 Boy 83 Kıloyum Bıraz Kılo Verme Programına Ihtıyacım Var Sanırım...

Ogrencı Oldugum Icın Bıraz Zaman Problemım Var Onları Halledınce En Yakın Zamanda Gorusmeye Gelıcem...

Ucretlerı Ogrenme Sansımız Varmı ?

Salonunuzu Secme Sebebımde Bı Kac Kısının Tavsıyesı Uzerınedir...GeLıp Gorme Sansım Olmamıstı Iyı Oldu Burdan Vıdeosunu Izledıgım...

ilk fırsatta uğramak görmek istiyorum,hayırlı olsun,tek bir tavsiyem olucak;adres kısmını googlemap üzerinde işaretleyebilirseniz daha kolay bulunabileceğini düşünüyorum.

[GVIDEO]http://video.google.com/videoplay?docid=-1033044992461948744[/GVIDEO]

Arkadaşlar salonun içerisini değiştirdik.Yeni video

Merhaba öncelikle hayırlı olsun.Ben de bu spora başlamak istiyorum ama 26 yaşındayım sizce geç mi kaldım.Ayrıca salonunuza gelenlere bi beslenme yada çalışma programı veriyomusunuz.Gelenler için profesyonel destek sağlıyomusunuz

Back
Yukarı