kendiniz mi enjekte ediyorsunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet yapıştır gitsin damara denk getirmedikçe sorun yaşamazsın

damara denk gelirse????

Oda büyük beceri ister yani yoğun kas kütlesinin olduğu kalça veya Quadriceps de damara denk getirmek..

Çok zor bir ihtimal , çok özenle yapmanız gerekir hadi diyelim damara enjekte etmeyi başardınız ne olur ? Doktor değilim o ilaç kan dolaşımına girdiğinde ne gibi komplikasyonlar geçirebilirsin kesin bir bilgi veremem ancak tahmin yürütürüm..

Kan dolaşımına girmesi direk kalbine ve akciğerine gitmesi demektir zaten.. Tahmin yürüteyim nefes alamazsın,öksürüğe boğulursun,kalp de kasılmalar ve başka türlü sıkıntılar yaşayabilirsin.Belki de direk ölürsün yani dopingi al kalbinin ortasına vur aynı şey çünkü :lol: hani filmlerde olur ya adrenalini alır kalbin tam ortasına saplar falan bir anda adam ayaklanır o mantık..

Enjeksiyon sırasında bacak yüzeyindeki kılcal damarlarda ufak kanamalar olduğunda ilaç çok az bir miktar dahi olsa o esnada kan ile karıştığında öksürük tutuyor,nefes darlığı yaşıyoruz.. 1-2 ml miktarda bir steroidin kan dolaşımına girmesi neler yaratabilir artık senin hayal gücüne kalmış :badgrin:

steroid işinden anlamam ama annem hemşire kalçadaki damara iğne yapıldığında felç olma riski bile varmış.

Damar değildir bence o siyatik sinir büyük ihtimalle kalçadan geçen , damara denk getirip getirmedigini anlamak için şırıngayı bacağa , kalçaya vs vs soktuktan sonra bi tık pistonu geri çekiyoruz zaten kan gelirse damara gelmiştir , gelmezse baloncuk geliyor şırıngaya , kan gelirse biraz geri çek iğneyi üst tarafına alt tarafına bi yere tekrar dene.

şu ana kadar örneği var mı hiç gördüğünüz damara denk getiripte steroidi basan ve bi sıkıntı yaşayan.. kaşçanın bir bölümü zaten enjeksiyon yapılan.. göz kararı bakıyosun ve o bölgede damar falan denk gelmez.. sapla ve pistonu geri çek bak bkaalım kan geliyor mu. gelmiyosa damar değildir bas gitsin.. ama dediğim gibi kalçanın sadece bir bölümü zaten .. bacaktan ise ben önermem..

En iyisi bir sabit bolge bulup tam ayni yerden hep girmek ben bacakda oyle yapiyorum 3 ml e kadar enjeksiyon yapmama ragmen sikinti yasamiyorum(5-6 dk suruyor 3 ml ilac enjeksiyonu.)

benim ilk kurum bugun ilk defa kendi kendidme yaptimm...ben omuzdan aliyorum haftada 2 kere yeri basit omuzun ortalarina dogru kasin en yogun oldugu bolgeyi parmaginla tesbit etip oraya yapabilrsin yanliz on omuza dogru yapma ordan damarlar geciyor belirgin bir seklde en azndan benm oyle yani..

kalçadan yaparken iğneyi kaç cm kadar içeri sokmak lazım, dikine mi eğik mi
mesela ucunu az birşey soksak derinin altına girmesi yeterli mi
yukarıda bir kişi 5-6dk dan bahsetmiş, bir kişide bas gitsin demiş. bu önemli bir faktör mü? örnek 1 ampul primobolanı enjekte ederken basalım gitsin mi ?
son olarak iğneyi çektikten sonra keşkül titretmesi yapalım mı bölgeye

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/anabolic-steroidler/kalcadan-enjeksiyon-nasil-yapilir-puf-noktalari-49033.html

Arama Kelimeleri : enjeksiyon

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı