Merhaba arkadaşlar benim 20 yaşım var. Ben çocukluğumdan beri veganim dahası çocuklukta çok zor şartlarla büyüdüm. Boyum 1.55 kilom 47, Benim çok büyük sorunum var arkadaşlar allah için yardım edin. Şuan çocukluktan kalmış alışkanlık olsada yemek yiyorum hertürlü ama gelişemiyorum. Benden kücük 13-14 yaşlı çocuklar benden büyük ve kaslı görünüyor ve ben bu yaşımda ezik böcek gibi görseniyorum. Çoğu kez onlardan büyük olmama rağman beni tehdit ediyorlar. Çok zoruma gidiyor çok kötü oluyorum.beni cok üzüyorlar. Kendimden nefret ediyorum ve psijolojimde bozuldu. Üstelik kızlarada yaklaşamiyorum hangisinin yanindan gecsem ezik gibi dalga geciyor. Arkadaşlar bu yaziyi yazarken bile şuan gözlerim doluyor. Yemin ederim tek istedigim normal boyda kiloda olmak. Her ay protein almak icin o kadar paramda yok. Lütfen arkadaşlar 1-2 yil icinde nasil normal olurum. Ne yapmam ne yemem gunluk ne kadar protein olmam lazim? Buraya yazmaya utaniyorum ama evde yemek olmayinca bile oldugu kadar yiyebiliyorum.