Kendime çok acıyorum. Kendimden nefret ediyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azenec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

azenec

Üye
Merhaba arkadaşlar benim 20 yaşım var. Ben çocukluğumdan beri veganim dahası çocuklukta çok zor şartlarla büyüdüm. Boyum 1.55 kilom 47, Benim çok büyük sorunum var arkadaşlar allah için yardım edin. Şuan çocukluktan kalmış alışkanlık olsada yemek yiyorum hertürlü ama gelişemiyorum. Benden kücük 13-14 yaşlı çocuklar benden büyük ve kaslı görünüyor ve ben bu yaşımda ezik böcek gibi görseniyorum. Çoğu kez onlardan büyük olmama rağman beni tehdit ediyorlar. Çok zoruma gidiyor çok kötü oluyorum.beni cok üzüyorlar. Kendimden nefret ediyorum ve psijolojimde bozuldu. Üstelik kızlarada yaklaşamiyorum hangisinin yanindan gecsem ezik gibi dalga geciyor. Arkadaşlar bu yaziyi yazarken bile şuan gözlerim doluyor. Yemin ederim tek istedigim normal boyda kiloda olmak. Her ay protein almak icin o kadar paramda yok. Lütfen arkadaşlar 1-2 yil icinde nasil normal olurum. Ne yapmam ne yemem gunluk ne kadar protein olmam lazim? Buraya yazmaya utaniyorum ama evde yemek olmayinca bile oldugu kadar yiyebiliyorum.

Protein almaktan kastın, protein tozuysa alma gitsin hiç fark etmez. Senin sorunun bir çok probleme yol açabilir anksiyete gibi. Günde 60-70 gr protein yeter kilona göre. Psikolojik sorunlarını anlayabiliyorum, fiziksel sorunlar çözülür, psikolojine birsey olmasın. Sana tavsiyem powerlifting yapman olur. Kısa zamanda gücünde artış olacak, seni tehdit edenleri bir tokatta yere sereceksin. Aynı zamanda kaslarında gelişecek. Merak etme fizik çözülür, psikolojini rahatlatmaya bak.

Varolsun Yüce Türk Irkı.

Kenzo karagöz dediği gibi önüne 1 kağıt al 5 gerçek neden yaz oraya , her başaramadığın an o aklına gelsin git fitnesse ayı gibi pilav bulgur yumurta ye .

Kardeşim sporu birilerine kabadayılık yapmak için düşünmen bence yanlış olur yapabileceğinin en iyisi kavgaya bulaşmamak ve böyle insanlarla karşılaştığında derin bir nefes alıp allaha havale etmek en iyisi olur .ikinci olarak da ezik hissediyorum demissin insanların sana nasıl davranacağını sen belirlersin kendini sevmeyen bir insanı baskalarinin sevmesini bekleyemezsin o yüzden önce kendi vücudunu kendini sevmeyi ogrenmelisin

HTC Desire 620G dual sim cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yaştan sonra boyuna pek birşey denilebileceğini sanmıyorum ama eğer bağırsaklarınla ilgili (kurt vb.) bir sorun yoksa iyi bir beslenme programıyla kilo alabilirsin diye düşünüyorum ben.

Back
Yukarı