Kızıl-Asker
Üye
Arkadaşlar yazı biraz uzun ama lütfen okuyun ve bir fikir,bir akıl verin.Sınıfta 2 kız var.Şubatın 12'sine kadar çok samimi idik.Sert bir kavga yaşadık ve bana umrumuzda değilsin falan diyince ben de bir an sinirlendim ve onları o 2 kızdan birinin bir sırrı hakkında bildiğim şeyi o kızın sevgilisine söylemekle tehdit ettim.İşte tam bu noktada ipler koptu.Bu tehditten 15 dk sonra pişman olduğumu,tehdit etmekle yanlış yaptığımı söyledim ama iş işten geçmişti.Bu olayın üzerinden 3 ay geçti.Barışır gibi olduk ama eskisi gibi değil.O 2 kızdan biri daha bu pazartesi bana:" Güvenimi kaybettin,bi daha sana güvenmemi bekleme benden." dedi. Geçen Perşembe okulu ekip bu 2 kız da dahil 6 kişi pikniğe gittik.Orada sevgilimin arkadaşlarından biri beni arayarak Öykü kazada hayatını kaybetti dedi ve ben o günü o 2 kız da dahil piknikteki herkese zehir ettim.Daha bugün okul kapanmadan bir yerlere gidip gezelim 3 ay birbirimizi hiç göremicez dedim ve şu cevabı aldım:"3 ay umrunda olan adam o günü (Perşembe) zehir etmezdi." Şimdi o 2 kızla sınıfta normal konuşuyoruz diğer erkeklerle nasıllarsa bana da öyleler eskisi gibi değil.Kardeşim,Abi falan demiyorlar.Bana bir akıl verin lütfen bu 2'sini nasıl geri kazanacağım.Nasıl tekrar eskisi gibi dost olabiliriz?Bunun bir yolu,yordamı var mıdır? Varsa nedir bu yol?