Kavgada Güçlü Olanmı Yoksa Bokscu Birimi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedir bu kavga merakı, yumruk atma isteği. Spor yapmanın ve vücut geliştirmenin amacı bu değildir. Ego sorunu gibi geliyo bana bu şiddet eğilimi, bizim kurtlar vadisi gençliğindeki.

bokscudan bokscuya güçlüden güçlüye fark var. Güç farkı çok ise bokscu zorlanır ama güçleri arasında çok fark yoksa bokscu alır diyorum ipman2 yi izlemeni öneririm wing chun ustası ağır siklet boks şampiyonunu deviriyor zor do olsa teknik güçle yarışabiliyor

bokscudan bokscuya güçlüden güçlüye fark var. Güç farkı çok ise bokscu zorlanır ama güçleri arasında çok fark yoksa bokscu alır diyorum ipman2 yi izlemeni öneririm wing chun ustası ağır siklet boks şampiyonunu deviriyor zor do olsa teknik güçle yarışabiliyor

Bence filme bakarak teknik yorum yapmak çok saçma adı üstünde film yani gerçeklik düzeyini bilemeyiz.

artık kavgalar teke tek olmuyor 1 kişiye 10 kişi saldırıyorlar ayrıca artık yumruktan önce bıçak bile çeken oluyor birde silahda var dayak atsan bile bunu yediremez gelir sırtından bıçağı takar soluğu hastanede alırsın kavgalar öyle aksiyon filmlerindeki gibi değil maalesef ayrıca olağanüstü bir şey olmadıkça kavga etmemen gerekir

Dostum denildiği gibi o sadece bir ''film'' ve kesinlikle saçma bir film eğer wing chun bu kadar tehlikeli bir spor olsaydı internette gördüğümüz wing chun vs kick boks videolarında wing chun anında tutar adamın kolunu kırardı değilmi ? ama gerçek hayatta böyle saçmalıklar yok malesef sen gelipde wingchun cu boksörü devirir dersen bu şaka bile olamaz :D bir boksörün yumruğunu tutupta onun gücünü ona karşı kullanayım saçmalığını düşünrken anında yerden kazırlar adamı:D.Ayrıca dostum ring ve sokak çok farklı yerlerdir tabikide boksörün yumrukları sağlam ve bitirici olur ama sokakta tecrübesi olan birisi bir boksörü alabilir diye düşünüyorum tabiki biraz boksör kadar tekniği olmalı yoksa kavga ettiğini sanıp birbiriyle boğuşan çok insan var sokakta.

Güç oyunu bozar, fakat teknik güçtende üstündür. Arkadaşın dediği gibi artık kavgalar teke tek olmuyor. Eskiden kavganında bir adabı vardı. Karşındaki ne kadar güçlü olursa olsun, vurmayı bilmedikten sonra tek bir eskiv hareketi ve bir nakavt vuruşu ile çok rahat şekilde alt edebilir boksör.

Boksörleri hafife almamak lazım.

Kavgada insanlara ve poziyona göre herşey değişir.Çünkü bir ring değildir orası.

Biricisi cesaretin olacak. İkincisi şişme değil fit bir vücudun olacak. Vücudun hantal olmaması lazım. Birazda zeki olmak lazım karşındakinin hamlelerini tahmin edebiliyorsan, onu okuyabiliyorsan zaten yerle bir edersin.

yanı benım forumda ve gercek hayatta verdıgım bır ornek var :)

ben baya ırı yarı ayıdan bozma bır adamım gorende yanı kı zaten cok asabıyımdır :) derlerkı bu adam kavgasız gun gecırmıyor :) yok ole bır durum gercek haytta her zman kıbar bır adamımdır :)

kı sole solım ben genelde her aksam dısarı cıkan bırıyım ve genelde yanımda cok guzel baynlar oluyor :) hele bu son 2 aydır genelde yanımda 6-7 model yabancı bayan oluyor kız arkadasımın ısı dolayısıyla tek gun ne laf atılmıstır nede sole solım bır kavga durumu olmustur :)

nedne olmuyor onuda solım ben bıyere gıdersem orası kalıtelıdır kavga ortamı asla olmaz orda :)

genelde genc arkadaslar gece dısarı cıkarlar haftada 1-2 ve dandık ucuz bıranın sulu oldugu mekanlara gıderler onerım su olucaktır genc arkadaslara bakın arkadaslar o ucuz mekanlarda hanı o hep dedıgınız kız dusurme olayalrı yada o ozendıgınız tek geeclık ılıskıler yok oraya da sızın gıbı gencler gıder kı okulunuza bakın bı olay yok :)

gıtmenız gerekn yerer hem ortam ıcın -hem kız bulmak ıcın -hem de kavga olmasın dıye 3 haftada bır kalıtelı yerler olmalıdır :)

ben bugune kadar bır kez ole bır durumda kaldım taksımde bır aksam sarhos ve bırseyler daha almısken eve donuyordum 3 kısı bana saldırdı param ıcın 3 unde de sopa vardı ben bırınden sopayı alıp 3 unde rastgele vurdum :( ama sonuc ne oldu ben dava edıldım onlar 6 ay ben 1 yıl aldım benım cezam paraya cevrıldı ıyıkı de kurtulduk :) malesef bu ulkede asla kavga edmıceksınız haklı olanda ceza alıyor cunku :)

Boksçu daha güçlü desek boksa , güçlü(body'ci) daha güçlü desek body'e mi başlıyacaksın.
Kavgayı boş ver , body'e başla ama hava atmak için değil kendine güvenin gelsin diye yorumundan öz güven eksikliğini hissettim.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

Forum Kuralları Madde-24'e aykırı başlık!

Alıntı:
24- Kavga önerisi istemeyin, öneride bulunmayın! Kavga etmek,dövüşmek,tehdit etmek,tabanca,silah,bıçak vb konuları içeren , bu konularda tavsiye isteyen, tasviye veren, özendiren mesaj ve konuların paylaşılması yasaktır.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı