yanı benım forumda ve gercek hayatta verdıgım bır ornek var
ben baya ırı yarı ayıdan bozma bır adamım gorende yanı kı zaten cok asabıyımdır

derlerkı bu adam kavgasız gun gecırmıyor

yok ole bır durum gercek haytta her zman kıbar bır adamımdır
kı sole solım ben genelde her aksam dısarı cıkan bırıyım ve genelde yanımda cok guzel baynlar oluyor

hele bu son 2 aydır genelde yanımda 6-7 model yabancı bayan oluyor kız arkadasımın ısı dolayısıyla tek gun ne laf atılmıstır nede sole solım bır kavga durumu olmustur
nedne olmuyor onuda solım ben bıyere gıdersem orası kalıtelıdır kavga ortamı asla olmaz orda
genelde genc arkadaslar gece dısarı cıkarlar haftada 1-2 ve dandık ucuz bıranın sulu oldugu mekanlara gıderler onerım su olucaktır genc arkadaslara bakın arkadaslar o ucuz mekanlarda hanı o hep dedıgınız kız dusurme olayalrı yada o ozendıgınız tek geeclık ılıskıler yok oraya da sızın gıbı gencler gıder kı okulunuza bakın bı olay yok
gıtmenız gerekn yerer hem ortam ıcın -hem kız bulmak ıcın -hem de kavga olmasın dıye 3 haftada bır kalıtelı yerler olmalıdır
ben bugune kadar bır kez ole bır durumda kaldım taksımde bır aksam sarhos ve bırseyler daha almısken eve donuyordum 3 kısı bana saldırdı param ıcın 3 unde de sopa vardı ben bırınden sopayı alıp 3 unde rastgele vurdum

ama sonuc ne oldu ben dava edıldım onlar 6 ay ben 1 yıl aldım benım cezam paraya cevrıldı ıyıkı de kurtulduk

malesef bu ulkede asla kavga edmıceksınız haklı olanda ceza alıyor cunku