Sağol kardeşim sorun tam da bu işte. Ciddi bişey yaşasam belki olabilirde...Aynı seyleri bende yasadim 4 5 yil once.Sana verebilecegim eniyi tavsiye dovus sporuna git yumruk atmaya yemeye alis buyuk ihtimalle birine hic sert bir humruk atmadin ve bu yuzden yumruk atamassin dayak yermissin gibi geliyor sana. Bunu ustunden atmanin yolu kavga etmek belali tiplere bulasma zaten yuzde doksan kavga olmadan itismeyle is biter git de adama adam gibi konus konusmassam nolacak filan diye bi atar yaparsa senin a0ina koyarim adam ol lan az da olmazsam nolur fikan derse it olum git belani bulma de o bagirdikca sende bagir ittir vs. Buyuk ihtinalle uzamaz uzarsada çak yumrugu çeneye korkma
Aynen sanırım en yakın arkadaşta olsa bu kadar sulu ve içli dışlı olmamam gerekiyo. Var mı başka tavsiyesi olan çok kafama takıldı bu konuEzik olmamak istiyosan gerektiğinde sert olman, sesinin tonuna ve kelimelerine dikkat etmen lazım.
Bir de dayak yemeyi dene,dövemeyecek olsan bile altta kalma çünkü en fazla dayak yersin,bir daha gelip sana sataşmaz
Peki abicim teşekkür ederim. Tavsiyelere açığım...Kardeşim adam sana saldırmadığı müddetçe veya çok ağır konuşmadığı müddetçe sakinliğini koru. Mesela benim hoşlanıpta açılamadığım bir kız var. Yanındaki erkekleri yamultmak istiyorum ama bunu yaparsam küçük düşen ben olcam. O yüzden sakinliğimi koruyorum. Sende korumalısın çok ağır konuşmadıkları sürece veya sana saldırmadıkları sürece.