ayberk228
Üye
Benim sorunum kilo almaktı.. Bu spora başlayınca ufak ufak kilo almaya başladım.. Kas yapım eğer kilom ideale gelince çok estetik duracak eminim. Geçen yıl 3 aylık bir bb geçmişim oldu ve 61-62 kiloya kadar çıktım. Omuzlar, kollar, ve göğüsler baya gelişti görenler kilo almışsın demeye başlamıştı. Ama 1 yıl ara verdikten sonra 3 hafta önce yeniden başladım... Haftanın 3 günü gidiyorum, ve 45-60 dk çalışıyorum. Yavaş yavaş gelişim göstermeye başladı. Ama kilo da almak istiyorum daha fazla. 1,5 ayda 12-15 kilo alanlar varmış gainer kullanarak. Bizzat şahit olmuş bunu söyleyenler.
Bana da öyle gainer lazım. Ne önerirsiniz etkili kilo aldıran ? 2 yıl aralıksız gideceğim çünkü bu spora ve 6 ay sonunda 65-70 kilo arsı olayım. Şuan boy 1.85 cm, kilo 57-58 ve yaşım 21. Şimdiden tavsiyeler ve yorumlar için teşekkürler..
Bana da öyle gainer lazım. Ne önerirsiniz etkili kilo aldıran ? 2 yıl aralıksız gideceğim çünkü bu spora ve 6 ay sonunda 65-70 kilo arsı olayım. Şuan boy 1.85 cm, kilo 57-58 ve yaşım 21. Şimdiden tavsiyeler ve yorumlar için teşekkürler..