Merhaba.Forumda yeniyim.7 aydır vg yapıyorum. boyum.1.71, kilom 71 ...Başlangıçta 76 kiloydum..Amacım biraz kilo verip, fazla hacimli olmayan define bir vücut oluşturmaktı..haftada üç gün antrenman yapabiliyorum..ağırlık antrenmanı sonrası 10-15 dk kardiyo yapıyorum ama define olabilmek için yeterli değil gibi geliyor.Resimlerimden de bellidir zaten.Bel kısmımda hafif bir "balık eti" durumu var, hala aşamadım. 2 aydır da protein tozu kullanıyorum.Şimdi sorum şu:
Varolan kas kütlemi kaybetmeden bir definasyon programına geçmek istiyorum, ama sadece kardiyo yaparsam, elde olan bir miktar kası da kaybederim diye endişeliyim.Nasıl bir definasyon programı uygulamalıyım,ağrılık antrenmanını tamamen kesmeli miyim,definasyon döneminde protein tozu kullanmalı mıyım? bu sorulara cevap verebilecek tecrübeli arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.
Varolan kas kütlemi kaybetmeden bir definasyon programına geçmek istiyorum, ama sadece kardiyo yaparsam, elde olan bir miktar kası da kaybederim diye endişeliyim.Nasıl bir definasyon programı uygulamalıyım,ağrılık antrenmanını tamamen kesmeli miyim,definasyon döneminde protein tozu kullanmalı mıyım? bu sorulara cevap verebilecek tecrübeli arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.