7 yıllık hortlatma için özür
Öncelikle 7 yıllık topic i hortlattığım için kusura bakmayın..
Lakin forumda bundan başka hayvanlarla ilgili topic yok.. Adminlerin koyduğu kuralda ortada..
Forumu, köpeğim için anabolikleri araştırırken buldum ve hoşuma gitti, şimdilik takılıyoruz bakalım..
Askerliği bekleyen yeni mezun bi doktorum, forumu okudukca acaip şeyler öğreniyorum sizden steroidler hakkında

Bizler pek bişey çakmıyoruz bu steroid olaylarından (endokrinologlar hariç)... sadece acile hepatik,kardiak vs. şok la gelen hastalar düzelince söylemek zorunda kalıyorlar..
ama iş başa düşünce öğrenmek durumunda kaldık
Geleyim asıl meseleye, benim 1 yaşında fransız bulldog cinsi bir köpeğim var, yavruyken ön sağ ayağı kırıldı, operasyonla çivi takıldı.. kırılma sebebiyle sağ ayağını kullanamadığı için kas gelişimi sol a göre bariz geride kaldı, tipik bi fark söz konusu.. farkı kapatmak için çok uğraştım olmadı, veteriner yüzdüreceksin evde küvette dedi.. ben tuttum göle attım hayvanı

meğerse bu cins yüzme özürlüymüş yüzemiyomuş korktu şimdi girmiyo suya.. hayvan seke seke gidiyo.. ayak kaynamasına rağmen üstüne basmıyo kas gelişimsizliğinden.. sonra aklıma bu steroid olayı geldi..
forumda bununla ilgili bulabildiğim tek topic bu.. bundada yeterli bilgi yok...
şimdi sorum şunlar.. hayvana anabolik yapmak istesem..
1.)fiziksel egzersiz olmadan hangi anabolikler kas kütlesini arttırır? (enjeksiyon olanlardan)
2.)uygun fiyatlı ne olabilir? (bulgaristandaki arkadaşlardan ucuza deka getirtebilirim, deka olurmu?primobolan olurmu?)
3.)bazıları hayvan olduğundan boldenon yap demişler boldenon ile ilgili forumda farklı görüşler var, millet haftalık 400-800 mg arası kullanıyomuş, bunu neye göre hesaplıyorsunuz? kg başına mg oranı nedir? bb forumundaki insanların ortalama 100kg olduğunu varsayarsak kg başına 4-8mg diyebilirmiyiz?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
P.S: Modlardan ricam konunun başlığını "Hayvanlarda/Köpeklerde Steroid Kullanımı." olarak değiştirirlerse arama sonuçlarından konuyu bulmak daha rahat olacaktır.