Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabiki etkilidir. EPA -DEPA 1000mg günlük ihtiyacımızı karşılayacaktır.Sıklıkla balık ve keten tohumu gibi ürünler tüketenlerde dışardan destek almaya gerek yoktur.
GNC nin 180 kapsüllü olanını aldım bende, 1 draje 1000 mg olması lazım.
her sabah birtane öneriyor dr lar.
Ama kas gelişimine etkisini bende merak ediyorum.
GNC nin 180 kapsüllü olanını aldım bende, 1 draje 1000 mg olması lazım.
her sabah birtane öneriyor dr lar.
Ama kas gelişimine etkisini bende merak ediyorum.
konu haricinde ama omega 3 alırken dıkkat et epa dha degerlerınede bak 1000mg icinde yaklasık 2sının toplamı 250 olanlar var gerısı baska yaglar degerı enyuksek olanından almaya calıs ve agr metallerede dıkkat et
Yani misal bir creatine gibi direk ve canlı bir etkisi yok, ancak genel vücut sağlığı açısından çok ama çok fazla faydaları var. Bunlar 70'lerden beridir çeşitli araştırmalarla kanıtlandı.
Aklıma şu an gelenler; Beyin gelişiminde yararları var, nöromaskular (sinir ve kas sistemi) için çok iyi, yukarıda söylendiği gibi eklem sağlığı için önemli, kemikler için dahi önemli, kardiyovaskülar sistem, kalp ve damar sağlığı için müthiş önemli, depresyonu kişiden uzak tutmayı sağlayan ince görevleri de var.
En iyi kaynak Balık. Balık yağı supplement'lerini güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Dozajı fazla abartmayın, karın ağrısı ve gaz yapar.