Kas Ezilmesi (Cevaplarınızı Bekliyorum)!

bodytaha

Üye
Öncelikle herkese merhaba! Ben badiye 3 ay önce başladım ama 2 aydır bu sorunu çekiyorum. Başladıktan bir süre sonra ağırlığı bir anda arttırınca kasta ezilme olmuş. Doktora gittim. Kas gevşetici fln verdi. 1 hafta ara verdim ama tekrar başlayınca kol çalışırken aynı sorunu yaşadım. Sadece kol çalışırken oluyordu bu ağrı. Ön kolda. Şimdi ağrıya kulak asmadan devam ediyorum ama çok düşük ağırlıklarla. Yaza kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. Yazın tatile çıkarken bi doktaraa görünüp 2 ay devam etmeyeceğim. Sizce doğru mu düşünmüşüm?? Bu durum gerçekten kafamı çok meşgul ediyor. Cevaplarınızı bekliyorum...

Fikirlerini söyleyecek birileri yok mu? Ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun bana!!!

Düşük ağırlık girmene rağmen budurum devam ediyorsa ciddi birşey olabilir, biran önce doktora gidip tedavini olmalısın.Daha sonra idman yapmaya tekrar başlarsın,bu şekilde devam etmen zararına olabilir...

Daha önce doktora gittim. 1 hafta yapma sonra 3 haftaya tamamla demişti. 1 hafta sonra çok düşük ağırlıklarla çalışabilirsin demişti. Ben de çalıştım ama tekrarladı. Bi daha da doktora gitmedim. Şimdi gitsem yine aynı şeyleri söyliycek. Ne yapacağıma bi türlü karar veremedim. Şu sırada da hala devam ediyorum bu arada.

öncelikle geçmiş olsun.ağrın geçene kadar spora devam etme.ilerleyebilir kanımca.önce sağlık..

Cevaplar için teşekkürler... Ara vermeye karar verdim ve 2 haftadır gitmiyorum. Martta inşallah tekrar başlayacağım :D

Back
Yukarı