Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karpal tünel el bilek sinir sıkışması sendromu ve sırtta oluşan kas ağırsı (Acil)
Bende ağrı hissettim 2 gün içinde geçti, 1 aydır yok 160 kg deadlift denedim yine sorun yok. Olan arkadaslar sinirler zarar gorurse iyilesmez, kas hucreleri gibi kendi kendini yenilemek gibi bir ozelligi yok sinir hucrelerinin.
Bende ağrı hissettim 2 gün içinde geçti, 1 aydır yok 160 kg deadlift denedim yine sorun yok. Olan arkadaslar sinirler zarar gorurse iyilesmez, kas hucreleri gibi kendi kendini yenilemek gibi bir ozelligi yok sinir hucrelerinin.
Elinizi dinlendirin açma germeleri iyi yapın iyi ısının su an şiddetli bi sinir ağrısı yok[DOUBLEPOST=1430233254][/DOUBLEPOST]Elinizi dinlendirin açma germeleri iyi yapın iyi ısının su an şiddetli bi sinir ağrısı yok