Karnitin ve antipsikotikler

günde 3km yüzüyorum öncesinde karnitin alıyorum..birinci sorum karnitini sıvı olarak mı hap olarak mı alsam? hap çok büyük yutması zor denior sıvı olansa cabuk bitiyor deniyor...nedersiniz..
ikincisi,ben antipskotik kullanıyorum acaba bi yan etki yapar mı?
tşkler

sıvı olanı daha çabuk kana karışacağından daha etkilidir...Mehmet Öz günde 3 gr alınmasını öneriyor....

Arkadaşlar L-carnetine ile kilo vermeden aynı sabit kilomuzda kalarak bel çevresindeki yağları eriterek ve vücuttaki yağ oranını azaltmak mümkünmü acaba ?

yağ oranını azaltıp kilonu sabit tutmayı nasıl başarıcaksın.çok merak ediyorum açıkçası.verdiğin kilo kadar kas mı alacaksın :)

amacınız bel çevresi ise CLA kullanmalısınız.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:31 ----------

aynı soruyu aynı gün https://www.bodyforumtr.com/vbforum/hardline-carnifit-t25111p6.html linkindede sormuşsunuz.sorunu tek bir yerde sorun.daha fazla yerde sorunca sorunun cevabından çok yaptığın davranışa karşı uyarı alırsın.

Teşekkür ederim zaten sorumdanda anlamışsındır acemi olduğumu :) Ozaman ne yapmam lazım kilo alıp definasyonmu yapmam lazım. Benim istediğim profil resmimdeki gibi olamam zaten ama onun gibi sıkı olmak.

Back
Yukarı