Karnım ve yanlardaki yağlı bölgeleri nasıl eritebilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

major24

Üye
Merhaba. Adım ömer ve 1 aydır bu sporla uğraşıyorum. Pek kilo almayan ( ve vermeyen) bir yapım var. Her ne kadar zayıf da olsam birtakım yağlı bölgelerim var ve bunlardan kurtulmak istiyorum. Bunun için vücudumun resmini çektim ve aşağıda ekledim.

http://i38.photobucket.com/albums/e143/omer48bin/son1.jpghttp://i38.photobucket.com/albums/e143/omer48bin/son.jpg

Alt karın (o minik ayva göbeğimin) ve yanları nasıl eritebileceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Not:
Daha önce de bu spora başlamıştım Kilo almak için (6 kilo aldım). Bileğimdeki ağrı yüzünden 3. ay'da bırakmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Forumu zamanında incelemiştim. Fotoğraf koyarsam daha net bir açıklamada bulunulabilir diye düşünüp konu açtım. Yorumun için teşekkürler.
o zaman sana leg raise yapmanı öneriyorum..kesinlikle alt mide hareketlerinde en etkililerindendir...verdiğim linkteki ikinci resim 35-40 derecelik bir eğimde yapılırsa dahada etkili.yan taraflar içinse dumbell için hafif ağırlık çok tekrarlar işini görcektir...göğüs bölgendede yağlanma mevcut ayrıca

Son düzenleme:
o zaman sana leg raise yapmanı öneriyorum..kesinlikle alt mide hareketlerinde en etkililerindendir...verdiğim linkteki ikinci resim 35-40 derecelik bir eğimde yapılırsa dahada etkili.yan taraflar içinse dumbell için hafif ağırlık çok tekrarlar işini görcektir...göğüs bölgendede yağlanma mevcut ayrıca

Göğüsde yağlanma değilde press yapmadığım, sadece bench ve yana açış yaptığım için yağlı görünüyor olabilir mi? Elleyince yağlı bir bölge gelmiyor da.

Göğüsde yağlanma değilde press yapmadığım, sadece bench ve yana açış yaptığım için yağlı görünüyor olabilir mi? Elleyince yağlı bir bölge gelmiyor da.

olabilir aslında ben yandan baktığım için göz yanılmasıda mümkün tabiki ama press temel harekettir bence yapmalısın

yanlara yoğunlaşmak için rotary torso, dumbbell side bend, dumbbell 45degree side bend, barfiks demirine asılıp veya dirsekleri yaslayıp dizleri/bacakları yandan kaldırma yapılabilir. ben hepsini yapıp birkaç hafta içinde belirgin sonuçlar elde ettim.

arkadaşın sorunu yakmak, yanları vs kaslandırmak değil..
bölgesel yağ yakımı olmadığı ve cardiosuz yağ yakılamayacağı halde arkadaşa mide hareketleri tavsiye etmeyi doğru bulmuyorum bilimselliğe önen veren bir forumun ferdi olarak.

major24 forumda yağ yakma yöntemleri üzerine başlıklar var..bunlar diet ve kardio önerirler genelde..tabi yanında ekstra ağırlık çalışmaları da vardır..

lütfen forumda inceleme yapınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı