Kardiyo yapmakta zorlanıyorum ; Taban çökmesi

Koşmaya başlayalı henüz 5-6 dk olmasıyla benim ayak tabanlarında bi ağrı oluşuyor . Her seferinde kardio yu tamamlayamıyorum :( Ayrıca kalflarımdada acayip laktik asit birikiyor , koşmaktan yorulmadan bu iki bela benim koşmamı yarıda bırakmama neden oluyor :'( Ne yapmamı önerirsiniz ? Benim durumumda olan var mı , tabalık almayı düşünüyorum koşarken giyincem , umarım işe yarar kafa_

ben tabanlık kullanıyordum sonradan zor geliyordu giymesi çıkarması bıraktım kullanmayı aama bundan yaklasık 12 sene önce filan dı . bir kaç kez kullandım sonra atım bir kenara dünyanın da parasını vermiştik o zamanlar o parayla kendime adam gib supplement kürü yapardım . :)
Bende pek bi işe yaramamıstı tabanlık .
Şimdilerde herhangi bir sorunum yok .
Doktora gidip öle alsan daha iiyi olur .bin bir çeşit tabanlık var .

bisiklet ve bi alet var tam adını bilmiyorum koşuya benziyor tutacaklardan tutuluyor birazda ayakta bisiklet gibi :) ona yüklencem artık sanırım

PAİN AND GAİN....
taban çökmesinde en etkili yöntem şişe çevirmektir.

bir plastik şişye veya cam şişeye (kapaklı) su doldur ve buzluğa koy...
donduktan sonra ayagının altında yuvarla ileri-geri en az 20 tekrar 3-4 set yap buz ağırıyı azaltacaktır şişenin kavisi ise çöken kısmı üzeltecektir./ evet ilkel gibi gözükebilir ama inan bütün atletler bunu yapar...

2.si kalfine kramp girmesinin nedeni%90 koşarken parmak uçlarnı yere saplar gibi koşuyorsundur koşarken iki ayak hareketinin daire çiziyormuş gibi düşün ve koş

Back
Yukarı