Kardio ile ilgili sorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SexyBack

Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar...
3 senedir bu sporla uğraşıyorum fakat kesik kesik süre zarflarında uğraştığım için tam istediğim verimi alabilmiş değilim..
atletik ve iri bir yapım oluşmasına rağmen göğüs uçları ve karın bölgemdeki yağlardan şikayetçiyim...
Bu yüzden önümüzdeki hafta kardio antrenmanına başlıyorum...sadece karın ,göğüs ve yağ yakma ağırlıklı çalışmaya başlıyorum...Amino asitde kullanacağım...
Yani derdim daha çok şişip atletik yapılı kalmak değil..karın ve göğüs şekli önemli benim için..
Beslenme,çalışma ve kısa zamanda yüksek verim alabilmem için varsa tavsiyeleriniz nelerdir?
Şimdiden teşekkür ederim...
weightlifter

Öncelikle merhaba arkadaşlar...
3 senedir bu sporla uğraşıyorum fakat kesik kesik süre zarflarında uğraştığım için tam istediğim verimi alabilmiş değilim..
atletik ve iri bir yapım oluşmasına rağmen göğüs uçları ve karın bölgemdeki yağlardan şikayetçiyim...
Bu yüzden önümüzdeki hafta kardio antrenmanına başlıyorum...sadece karın ,göğüs ve yağ yakma ağırlıklı çalışmaya başlıyorum...Amino asitde kullanacağım...
Yani derdim daha çok şişip atletik yapılı kalmak değil..karın ve göğüs şekli önemli benim için..
Beslenme,çalışma ve kısa zamanda yüksek verim alabilmem için varsa tavsiyeleriniz nelerdir?
Şimdiden teşekkür ederim...
weightlifter

Kas yapmıycam diyosan sıkı bir high carbon low fat diyeti kaliteli yiyecekler ve supllement cok işini görür. Forumda baslıkları var ama mesela hydroxycut 'ı ıyıce ter atıcaksan kullanabirisin. Alt karın bolgesındekı yagları yakmak belkı bıraz uzun surer ama bence sıkı calısmayla goguste ıstedıgını elde edersın..

sağolasın hydroxycut hakkında ki yorumlar çok olumlu...
Hocam Bu arada ben kas yapmıycam demiyorum.
Demek istediğim yağlar yüzünden açığa çıkamayan kaslarımı yakışıklı hale getirmek istiyorum...

sağolasın hydroxycut hakkında ki yorumlar çok olumlu...
Hocam Bu arada ben kas yapmıycam demiyorum.
Demek istediğim yağlar yüzünden açığa çıkamayan kaslarımı yakışıklı hale getirmek istiyorum...

Benimde kastetttiğim oydu zaten...:D

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

arama yapınız..
bkz..
yağsız kas yapmak , diyet , cardio vs..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı