Karbonhidrat mı yoksa progainer mı?

Bu aralar karbon.ve progainer arasında kaldım . Sizce hangisi daha iyidir. Amacım kas kütlesi olarak kilo alma. Nedenlerinide söyleyip yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.;)

progainerlarin içinde sadece karbonhidrat yok, proteinler hatta bazılarında ceratin bile var bence progainer daha verimli olur.

Amacın kas ise ve iştahın iyiyse Whey al. Progainer'da basit şeker oranı ki yüksek. Paranı ona verme derim.

ben şimdiye kadar iki defa progainer kullandım ve ikisinde de yağ olarak aldığım kiloları kısa zamanda geri verdim yani benim vermiş olduğum paralar boşa gitti. bu belkide bünye ile alakalıdır bilemem. kas olarak kilo aldırma olayı bence hikaye. bu tür ürenlerin içerisindeki şeker oranı çok yüksek. ancak illaki kullanacağım diyorsan ıds 'nin progainer bir incele.şeker oranı diğerlerine göre çok düşük. bende bunu sonradan fark ettim ancak bu ürünü kullanmadım. içerisinde bildiğim kadarı ile creatin de var. iyi beslenebiliyorsan bence progainera hiç yönelme, daha farklı alternatifleri dene. kolay gelsin.:)

bişey daha eklemek istiyorum.. günde 2 defa kullanmam gerekiyo karboyu fakat nasıl kullansam daha faydalı olur sizce.. birini antrenmandan sonra alıyorum.. diğerini nasıl yapsam? :)

Back
Yukarı