Karazaki adli üye neden bilgilerini bizle paylaşmiyorsun ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neverzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neverzz

Üye
"Karazaki,neden kendini bu forumdan uzak tutuyorsun anlamış değilim,bazı yanlış yorumlardan dolayı kızdığını biliyorum fakat bu spora 8 seneni vermiş biri olarak,engin bilgilerini diğer üyelerle paylaşmanı bekliyorum.Bana yazdığınız program sayesinde 2 ayda gözle görülebilicek harika sonuçlar aldım ve herkes şokk oldu diyebilirim.

Bencil biri olmadığım için bana yaptığınız bu iyiliği diğer üyelerede yapmanızı diliyorum,özelliklede benim gibi bu sporda çaylak olanlara.

Ayrıca yazdığınız diyet programıyla 1 ayda 10 kilo vermekle kalmadım beldende tam 7 cm inceldim gerçekten bu işte numberone sınız by karazaki

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-11'e aykırı başlık açmak.

Alıntı:
Madde 11-Kişiye özel başlık açamazsınız, başlıklarda kişiye özel mesaj yazamazsınız.(Ör: "sadece xxxx cevaplasın" ya da "sadece prof.lar baksın") Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj (PM) göndermelisiniz. Bu kurala uymayan mesajlar silinecek ve üye uyarı alacaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı