karın ve bel bölgesi..

öncelikle belirmek isterimki daha önce 2 ay fitness yaptım . yağ oranım %9 . ama göbek ve bel bölgesinde ayaktayken elimle tutmaya çalıştığım zaman çok az yağ geliyo . bel bölgeside aynı şekilde . asıl sorunuma gelirsek : amatör futbol oynuyorum süratli biriyim fakat koşarken kendimi yavaş gibi hissediyorum sanki karın ve bel bölgemdeki yağlar kafayı yemiş gibi sallanıyo geliyo hyper_hyper_:D ve beni yavaşlatıyo gibi hissediyorum . bazende bu his hiç olmuyo . ama dikkat çekerimki yürürken alt karındaki yağ çok az sallanıyo . değerli tecrübeli üyelerimizden bendeki bu hissin sebebi nedir ? ve alt karındaki , beldeki o az yağ benim koşmamı engellermi veya yavaşlatırmı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

yağ oranın %9muş %8 yap psikolojik olarak rahatla :D

zor oluyor be kardeşim yağ oranı beni ihtiyarlattı :D :D ya arkadaşlar şaka bi yana koşmama bi engel olurmu yavaşlatırmı beni okadar yağ :S

yüzde 9 olduğuna eminmisin yada yağ sallandığına eminmisin ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:35 ----------

yüzde 9da karnındaki yağların sallanmayı bırak karnın çelik gibi durur benim yüzde 16 benim bile sallanan bişi yok psikolojiktir o :D

İyi de sonuç itibariyle kısa mesafe koşucusu değilsin ki yavşalarım diye kafaya takıyorsun :D
Hem kendin de diyorsun bazen sallanıyor gibi hissediyorum bazen de sallanmıyor gibi hissediyorum.
Muhtemelen seninki psikolojik orayı düşünmediğinde sorun olmuyor; ama salanacak diye kendini şartladığın için sana yağların sallanıyormuş gibi geliyordur.
Ama yine de tavsiye olarak, beslenmeni düzenlersen ki zaten futbol oynadığın için hareketlisin o bölgendeki yağlar yavaş yavaş erir ;)
Hadi kolay gelsin :)

Back
Yukarı