Karın sıkılaştırmada cardio mu fitness mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eyllx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eyllx

Üye
Arkadaşlar
Göbekteki yağlanmadan nasil kurtulurum, Daha sıkı olmasi için cardio etkili diyorlar mekik vs işe yaramaz mı?

Beslenmene dikkat et ve gunde 2 saatten cok oturma ve surekli koş yürü beslenmende cok iyise 3 aya hazirsin benim izledigim ise yavas yavas karbonhidrat kisarim 100gr kadar inerim sonra 400 cikar 100 yavasca gene inerim örnek bu ben bu sekilde yapiyorum ve metabolizma yavaslama sansi olmuyor :)

Beslenmene dikkat et ve gunde 2 saatten cok oturma ve surekli koş yürü beslenmende cok iyise 3 aya hazirsin benim izledigim ise yavas yavas karbonhidrat kisarim 100gr kadar inerim sonra 400 cikar 100 yavasca gene inerim örnek bu ben bu sekilde yapiyorum ve metabolizma yavaslama sansi olmuyor :)

Öğrenciyken o zor oluyor ama korkarım ki haklısın en nefret ettigim sey koşudur[DOUBLEPOST=1559141436][/DOUBLEPOST]
Antreman, Cardio, Beslenme
Önceliği olmalı ama.
Şu daha önemli demelisin

en önemli yer. her şey önemli. beslenme, kardiyo, uyku, karın çalışması. çok emek gerekitiriyor. he tabi ki sabır da gerekiyor :)

Olmuyor keske olsa :D diyet ve antremanin hakkini verip bekliceksin zamanla gidicek saten belirli bir zaman sonra sadece yagin cok oldugu yerden gider :)

O zaman belli hareketlerin erimesi için bel karın kol vs onlar zaman kaybı mı
Kan akışı olunca yağ erir diyordu bir kaynak?

Bölgesel yağ yakımı yok. Siz kol çalışınca koldaki yağlar erimeyecek veya bacak çalışınca bacaktaki. Bunun yanında diyette şunu unutmamak gerekir:

Bazı zamanlar yağ yakımımız devam etmesine rağmen vücutta pek bir değişiklik göremeyiz bunun sebebi o zaman dilimi içerisinde yakılan yağların organların etrafını saran yağ tabakasından gitmesidir , bu durumda gözümüzle yağ kaybını net bir şekilde göremeyiz. Sabırlı olup diyet ve antrenmanlara devam etmek gerek.(Ayrıca yağ yakım döneminin başında her açıdan bir fotoğraf çekip 2-3 ay sonra ki form ile bunları karşılaştırmak en iyisi çünkü her gün aynaya baka baka vücudumuzdaki değişimi fark etmiyoruz)

Back
Yukarı