BugraTheThird
Üye
Öncelikle herkese selamlar
Bu foruma daha yeni üye olduğum için daha tam kavrayamadım hangi konuyu nereye açacağımı o yüzden yanlış yerse mazur görün.
Asıl konuma gelecek olursak ben eskiden aşırı kilolu bi insandım kat kat göbeğim vardı arka taraf almış başını gidiyodu. Sonra bi gün yeter dedim ve bu spora başladım. Diğerleri gibi değildim yani kaslarım güçlü olsunda göbeğimde olsun demedim
4 ayda hem fazla kilolarımı verdim hemde baya bi yol kathettim fakat yazdan bu yana biraz ara vermek durumunda kaldım okul falan derken duh şimdi ise tek sorunum göbeğin tam uç kısmında küçük bi yağım var ve onu nasıl harcayacağım hakkında bi bilgim yok. Yani biliyorum nasıl harcayacağımı fakat bana daha hızlı ve etkili yöntemler lazım malum sınavlar falan geniş vaktim yok. Bu yağ dışardan gözükmemekle birlikte (six pack de yaptım bu arada) six packlerimin aralarınada sızıyor olduğundan daha az görünmesine neden oluyo. Buda normal olarak moralimi çok fena bozuyo.

Asıl konuma gelecek olursak ben eskiden aşırı kilolu bi insandım kat kat göbeğim vardı arka taraf almış başını gidiyodu. Sonra bi gün yeter dedim ve bu spora başladım. Diğerleri gibi değildim yani kaslarım güçlü olsunda göbeğimde olsun demedim