Karın kası yapmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *can*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

*can*

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar . Ben 16 yaşındayım 179 boyum,105 kiloyum ama böle fazla kilolu değilim halı saha maçı vb. tıkanmadan oynuyorum.biraz göbeğim var günde 300 mekık çekiyorum karısık olarak.mekik göbeği eritmiyormuş fakat kondisyon bisikletim var onada biniyorum bide dambıl çalışıyorum yaza kadar faydasını görürümüyüm?biraz karın kasım olması için?

mekik
craunch= 3 set 37-37-37
normal mekik= 1 set 67
ayak mekik mi neymiş :D sıkılastırıomus 3 set 27-27-27
bide kol mekik 27-27
her gün 1 tane artıyor sayıları
30dk. kondısyon bisikleti(200 kalori yakıyorum)

varsa yanlıslarım düzeltirseniz sevirim , tavsiyeleriniz

105 kilo..karın kası için biraz zor
Ama zayıflamak istiyorsan az ağırlık çok tekrar yapmanı öneririm,birde ağırlıkları hızlı kaldırıp indireceksin.
Mekigide tukenene kadar yapmanı oneririm arada 30-45 sn arası dinlen.

yani fazla değilim derken öle demek istemedım. babamda 105 kg. ama karın karın kasları var.

dambıl kaldırmanında faydası olurmu?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:58 ----------

179 boyundasin 105 kilosun ve fazla kilolu degilsin? Kusura bakma ama bu yaza fazla birsey ekleme, bi an önce zayiflamaya bak.

ne öneririsin?

yani fazla değilim derken öle demek istemedım. babamda 105 kg. ama karın karın kasları var.

dambıl kaldırmanında faydası olurmu?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:58 ----------

ne öneririsin?

Düzenli Beslenme+ Agirlik idmani+ Cardio+ SABIR

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : karın kası, six pack

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı