Karın kası yapmak için önerilerinize ihtiyacım var?

Merhaba, ben karnımda hafif bir karın kası yapmak istiyorum bir yılda tam 10 kilo vererek 52'ye düştüm, 1.58 boyum var hedefim 50 kilo olmak. Hafif bir göbeğim kaldı ve pilatesle onu da dümdüz bir hale sokmaya çalışıyorum özellikle alt karın odaklı çalışıyorum. Sizlere sorum karnım tamamen dümdüz değilken karın kası egzersizleri çalışabilir miyim yoksa tamamen dümdüz olmasını mı bekleyeyim? Bir de ne gibi hareketler önerirsiniz?

Egzersizleri her zaman yapabilirsin ama yağ oranın yeterince düşmeden karın kasların belirginleşmez.

"Crunch - leg raise - plank" şeklinde 3'lü bir seti 4-5 kez tekrarlayabilirsin. Salonda çalışıyorsan Cable Crunch da etkili.

Öncelikle beslenme programını yazarmısın sağlıklı yorum ve cevab alırsınız

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Öncelikle beslenme programını yazarmısın sağlıklı yorum ve cevab alırsınız

sabahları genelde haşlanmış yumurta, bir dilim kepek ekmeği ve 2-3 dilim light kaşar veya light beyaz peynir yiyorum. Öğleden sonra atıştırmalık olarak yoğurt, meyve, cevizi 2-3 ara öğüne bölerek yerim. Akşamda çorba, meyve veya sebze yerim. Öğle yemeği yemiyorum çünkü zaten geç kalkıyorum onun yerine ara öğünleri gün içerisinde bölüyorum.

Beslenmen biraz zayıf gibi biraz daha protein ekleyebilirsin tavuk balık et gibi öğlen ve aksam yemeğine ekmelisiniz yaklaşık 80 90 arası bi protein. Almalısınız karbonhidrat minumin alın ve kaliteli yağlar tüketin zeytin yagı fındık yer fıstığı ceviz v.s

Beslenmen biraz zayıf gibi biraz daha protein ekleyebilirsin tavuk balık et gibi öğlen ve aksam yemeğine ekmelisiniz yaklaşık 80 90 arası bi protein. Almalısınız karbonhidrat minumin alın ve kaliteli yağlar tüketin zeytin yagı fındık yer fıstığı ceviz v.s

teşekkür ederim akşam yemeğinde et olunca yerim zaten. fındığın kalorisi yüksek diye biliyorum ama yiyebilir miyim yani ben ceviz yerim hep?

Bazal metobolizma hızını öğrenin internette. Diyelim 1800 kalori diyetisyende öğrenebilirsiniz almanız gereken kaloriyi 1000 protein 400 karbo 400 kalite yag gibi bu misaldi

karın kası mide antremanıyla yapılmaz kilo vererek yapılır. demek kş verdiğiniz kilo karın kaslarınızı göstermeye yeterli değilmiş. çok şartsa biraz daha deneyin bence önce sağlık

Back
Yukarı