Karın Kası İçin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Beyler,

Bende Karın Kası Var Fakat O Kasların Üstünde Yağ Felan Var.Ben Bunları Yakmak İstiyorum. Ama Nasıl Olucak?Spora Salonuna Vs Gitmiyorum.Yaş 16

Boy:1.65
Kilo:57

Düzenli Olarak Karın kası Egzersizleri Vs Yapıorum.Ama Üstündeki Yağlar Azalmıyor :) Kolay Terlemem 3 km Koştum Ama Terlmedim.

Sizden İstediğim Bu Yağları Eritmek İçin Koşmalımıyım Yada Hangi Hareketleri Yapmalıyım Bunları Öğrenmek İstiyorum.

Günde 1 Haşlanmış Yumurta Ve 1 Litreye Yakın Süt İçiyorum. Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleme:
bende 166 boyunda 57 kılo bayanım. deli gibi terliyorum antrenmanda weider l-karnitin içiyorum.
yumurta sayını arttır ben bazen 3 4 tane beyaz yedigim oluyor geceleride yarım litre süt içerim protein tozuyla karıstırıp.
kılo olarak zayıfsın ama nekadarı yağ ne kadarı kas onu ölçtürmen gerek

Sütü bırak yaptıklarına devam et fark olacaktır ama düzenli spor düzenli beslenmeden bu iş olmaz. Spor salonuna yazılıp oradaki hocalardan bilgi alman daha yararlı olacaktır. Ölçümün yapılır programın yazılır tekrar yazarsın bize ama dediğim gibi süt işini zorlaştırır bilgin olsun ve kesinlikle spor salonuna üye ol

sütle ne alakası var ya ben hergün içiyorum 4 ayda 15 kilo verdim hemde yağ yaktım hep.

Ayrıca terlemek yağ yakmak kesinlikle değildir terleyerek yağ atılmaz , su ve bazı mineraller atılır vücuttan.

mekiğe devam et ama mekik yağ eritmez. Çıkıp 20-25 dk tempolu yürüyüş yap. ardından mekik.

sütü yinede bu kadar fazla içme 200-400 ml yeter. yumurta sayısını 2 yapabilirsin.

Sütün yağ oranı yüksek olduğundan zorluk çıkartabilir ama neverbackdown.'nunda dediği gibi terlemek yağ yakmak değildir yağ yakımı belirli bir nabız düzeyinden sonra ortaya çıkan bir reaksiyondur yanlış anlaşılmasın.İnsanity,P90x,p90xplus gibi home fitness programları işine yarayabilir.Ayrıca evde yapabileceğin bir sürü kardiyo çeşidi de mevcut.İyi sporlar ;)

Umarım yarım yağlı süt içiyorsundur. Karın kası zor gerçekten emek isteyip çıkarılması zor bir kas grubudur.Forumu detaylı bir şekilde araştırmanı tavsiye ederim. Çünkü karında farklı kas grublarını çalıştıracağın hareketler bulunmakta.Terlemeye gelirsek sıkı çalışmamandan da kaynaklanabilir.Sıkı bir idman yap ve zamana bırak gelişme olur.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
forum kuralları
madde 3- Arama Yapın:
3.1
Soracağınız soru daha önce forum içerisinde sorulmuş olabilir ve sorunun çözümü geçmiş mesajlarda yer alabilir. Forumda başlık kirliliğine yol açmamak için arama özelliğini kullanmalısınız. Sağ üst köşedeki menüden ARAMA bölümüne ulaşabilirsiniz.
Aramalarınız sonunda en alakalı başlıkta sorununuzu /yorumunuzu paylaşınız. Bütün bunlara rağmen sorununuz çok daha spesifikse ve alakalı başlıklar bulamamışsanız doğru bölümde kurallara uygun bir başlık açabilirsiniz.
Arama ile ilgili detaylar ve alternatif arama yöntemleri için tıklayın

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı