karın bölgesi yağ yakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bkagan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bkagan

Yeni Üye
merhabalar.karın bölgemde fazla yağ yok ama kas da gözle görülür değil .salonda (haftada 4 gün) 6set çeşitli mekik ve dipsde ayak çekme yapıyorum sizce baklava çıkarmak isteyen biri için yeterli mi ve beslenmesinden neler çıkartmalı.. yağ yakmaya mı çalışmalıyım kasa yönelik mi

cardio yapmadan karın kaslarının cıkması imkansız cok azda yag varsa oncelikle onu eritmelisin eriyen midenin altında saklı kasların yapabildigin kadar kosu yürüyüz tarzı seylerle destekle karın idmanlarını sonucu görüceksn birazda beslenmene dikkat et protein agırlıklı beslenmeye özen göster

kardio için en iyi zaman ağırlık antremanından öncemi sonramı

imkan varsa ayrı yapmak en iyisi benm yok ben sonra yapıyrum .. ama mide için mekik den ziyade bacak antremanları ve idamnı yapış şekli hızı ritmi daha etkili diye düşünğüyrm ben tek başına mekik pek bişi ifade etmiyor..

Ben anlamıyorum arkadaşlar ya cardio mu mekik mi yapmam lazım yağım var ama çok az ne yapmalıyım? Yardımcı olun. Her gün 50 tekrar 4 set mekik çekiyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Cardio nasıl yapılır kaç dakika ve ne zaman yapmalıyım?

Ben anlamıyorum arkadaşlar ya cardio mu mekik mi yapmam lazım yağım var ama çok az ne yapmalıyım? Yardımcı olun. Her gün 50 tekrar 4 set mekik çekiyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Cardio nasıl yapılır kaç dakika ve ne zaman yapmalıyım?
okuduklarımdan çıkardığım sonuç bu
en iyi kardio boş karına sabahları yapılandır
ama iş hayatında bu imkansız olduğundan
bence ağırlık antremanından sonra 30-35 dakka koşmak en iyisidir

bisiklet kaç dakika binilmeli bilmiorum

agırlık antramanından önce yaparsan antramana enerjin kalmaz eğer zaman problemn varsa antramandan sonra 40 dk yapman yeterli zaman problemn yoksa sabah ilk iş koşulara çıkman bence en iyisi

Ha tamam çok teşekkürler yani günlük antremanımı yaptıktan sonra 30dk koşsam yeterli derecede yağ yakar mıyım?

Back
Yukarı