Kalçalarım cok yağlı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar vucudum cok kotu .
daha dogrusu ; kalçalarım gerçekten bir erkege gore yağlı.sırf kalçamdaki yağ yüzünden daha geniş pantolonlar giyiyorum ve kotu duruyor..

bu yagı nasıl yakabilirim.bel etrafından bahsediyorum tam olarak gostermek gerekirse kotu bir çizim olsada ; :D

yw0y.jpg

Kalcandaki yagi yakman icin CARDIO yapman gerekir. Baska caresi yok. Cardio yapmaya karar verirsen eger, bu forum sana kapilarini %100 bedava acmis durumda bundan yararlanabilirsin ve bu harika forumun yardimsever üyeleri sana tavsiyede bulunmak icin 7X24 buradalar.

Herhangi bir spor salonuna üyemisin?

Kalcandaki yagi yakman icin CARDIO yapman gerekir. Baska caresi yok. Cardio yapmaya karar verirsen eger, bu forum sana kapilarini %100 bedava acmis durumda bundan yararlanabilirsin ve bu harika forumun yardimsever üyeleri sana tavsiyede bulunmak icin 7X24 buradalar.

Herhangi bir spor salonuna üyemisin?

hayır dostum

Bel ve kalça bölgesindeki yağlanma karbonhidrat fazlalığından kaynaklanan yağlanmadır. Ekmeği-şekeri-hamur işlerini-kolayı-tatlı şeyleri yeme ve düzenli bir spor aktivitesinin
( yüzme,basketbol,futbol,tenis,vücut geliştirme...) hayatına girmesini sağla. Bu sorununu çözecektir.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

[/COLOR]Arama Kelimeleri : kardiyo, beslenme

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı