matsuyama123
Üye
Merhaba arkadaşlar yağlarım maalesef kalça kısmında toplanıyo ve insanlar ne yaparsan yap erimiyo kalçadaki yağlar diyolar.Yaş 17 lütfen yardımcı olun bıktım artık insan içine çıkamaz oldum.Ne yapmam lazım ?
Öncelikle tüm vücudunda yağlı olsa sadece orasıda yağlı olsa eğer eritmek istiyorsan diyet yapmalısın. Günlük kalori alımını biraz düşürürsen zaten zamanla erir. Ve programında kalça yı çalıştıran hareketlerde varsa daha sıkı gözükmesini sağlar. Yani en azından öyle yağlı gibi kötü olmaz![]()
yok hocam ya erkek adama yakışmıyo yazın yüzücem full,yürüyüş ve diyet yapicam inşallah normal gözükür :/[DOUBLEPOST=1459967179][/DOUBLEPOST]Boyle bi durumu olupta başaran var yok mu ya ?Öncelikle tüm vücudunda yağlı olsa sadece orasıda yağlı olsa eğer eritmek istiyorsan diyet yapmalısın. Günlük kalori alımını biraz düşürürsen zaten zamanla erir. Ve programında kalça yı çalıştıran hareketlerde varsa daha sıkı gözükmesini sağlar. Yani en azından öyle yağlı gibi kötü olmaz![]()
ne bekliyosun acaba ?yok hocam ya erkek adama yakışmıyo yazın yüzücem full,yürüyüş ve diyet yapicam inşallah normal gözükür :/[DOUBLEPOST=1459967179][/DOUBLEPOST]Boyle bi durumu olupta başaran var yok mu ya ?
ahaha bende şikayetçiyim definasyona girene kadar çekcektim yoksa öyle mi bıraksam sjsjsjsjSaka bir yana, buyuk dolgun popolu erkekleri kadinlar daha cekici buluyormus..
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Cidden hocam hırkayla geziyorum sıcaklarda bile,biri deseki şunu şunu yap,şunları yeme falan tamam diyecemde net bi şey söyleyende yok.Aga aynı sorun bende de var. Göbek falan iniyor da bi kalça kalıyor. Spor yapmak lazım evet de mesela bisiklet sürmek ve koşmak yada yürüyüş kalçayı eritirmi özellikle de bisiklet ve koşma. Lütfen bilen bana da anlatsın bende 19 yaşındayım çok aptalca duruyor. Kendime güvenimi kaybettim bunlar yüzünden![]()