Kalça yağları :( (Erkek)

Merhaba arkadaşlar yağlarım maalesef kalça kısmında toplanıyo ve insanlar ne yaparsan yap erimiyo kalçadaki yağlar diyolar.Yaş 17 lütfen yardımcı olun bıktım artık insan içine çıkamaz oldum.Ne yapmam lazım ?

Öncelikle tüm vücudunda yağlı olsa sadece orasıda yağlı olsa eğer eritmek istiyorsan diyet yapmalısın. Günlük kalori alımını biraz düşürürsen zaten zamanla erir. Ve programında kalça yı çalıştıran hareketlerde varsa daha sıkı gözükmesini sağlar. Yani en azından öyle yağlı gibi kötü olmaz :D

Öncelikle tüm vücudunda yağlı olsa sadece orasıda yağlı olsa eğer eritmek istiyorsan diyet yapmalısın. Günlük kalori alımını biraz düşürürsen zaten zamanla erir. Ve programında kalça yı çalıştıran hareketlerde varsa daha sıkı gözükmesini sağlar. Yani en azından öyle yağlı gibi kötü olmaz :D

yok hocam ya erkek adama yakışmıyo yazın yüzücem full,yürüyüş ve diyet yapicam inşallah normal gözükür :/[DOUBLEPOST=1459967179][/DOUBLEPOST]Boyle bi durumu olupta başaran var yok mu ya ?

yok hocam ya erkek adama yakışmıyo yazın yüzücem full,yürüyüş ve diyet yapicam inşallah normal gözükür :/[DOUBLEPOST=1459967179][/DOUBLEPOST]Boyle bi durumu olupta başaran var yok mu ya ?
ne bekliyosun acaba ? :D dedim işte kaloriden kıscaksın cardio yapcaksın sporunu yapcaksın ağırlık kaldırcaksın olcak yani kısa bi yolu yok.

kan tahlili yaptırıp hormonlara baktır testo, total testo,prolaktin, e2. eğer bunlarda sorun varsa diyet ve kardiyo işine yaramayabilir. testo çok çok düşük ise
doktor kontrolünde müdahele gerekebilir. östrojen fazlalılığı (erkekte) kadın tipi yağlanmaya sebep olur. güğüslerde durum ne, orda da yağlanma var mı?

şimdi yöneticiler steroid bölümünü kapatmış burda testo mestoyu görünce de silerler inşallah silinmeden okursun.

genetik olarak orada toplanıyor olabilir tabi yau adamın üstüne gitmeyin.

antrenman yapıyor musun bilmiyorum ama, antrenman öncesine hem kardiyo niyetine hem de kalça ve basenlerde işe yaraması için ağırlıksız lunge çalış. 4-5 set 20 tekrardan lunge yap.

Aga aynı sorun bende de var. Göbek falan iniyor da bi kalça kalıyor. Spor yapmak lazım evet de mesela bisiklet sürmek ve koşmak yada yürüyüş kalçayı eritirmi özellikle de bisiklet ve koşma. Lütfen bilen bana da anlatsın bende 19 yaşındayım çok aptalca duruyor. Kendime güvenimi kaybettim bunlar yüzünden:(

yanlız değilsin kardeşim :) benim de yaş 22 kilolarımın çoğu bacak ve kalça ağırlıklı. bacak yapımız kalın olduğu için bacak ağırlıkları çalışsak erir mi?

Aga aynı sorun bende de var. Göbek falan iniyor da bi kalça kalıyor. Spor yapmak lazım evet de mesela bisiklet sürmek ve koşmak yada yürüyüş kalçayı eritirmi özellikle de bisiklet ve koşma. Lütfen bilen bana da anlatsın bende 19 yaşındayım çok aptalca duruyor. Kendime güvenimi kaybettim bunlar yüzünden:(
Cidden hocam hırkayla geziyorum sıcaklarda bile,biri deseki şunu şunu yap,şunları yeme falan tamam diyecemde net bi şey söyleyende yok.

Zaten yukarda söylendi niye uzatıyorsun ki :) konuşmak yerine spor yapmaya baslasan daha iyi olur :) hadi bir daha söyliyim. BÖLGESEL YAG YAKIMI yoktur. Yanı yağ oranını düşürüp tüm yağları yakmadan elbette istemedigin yağlar kalabilir. Yapman gereken günlük kalori ihtiyacından biraz eksiğini alıp cardio ve ağırlık çalışması yapman. Kardiyo olarak bisiklet koşu felan yaparsan bacaklar erir diye birşey yok. Önemli olan kalori harcamak :) istediğini sen seç. Ve ağırlık çalışmanın birçok faydası var araştırabilirsiniz :)

Back
Yukarı