Kalça yağı eritme !

evet arkadaşlar öncelikle böyle bi başlık göremedim bu yüzden açma gereği duydum.
benim kalçam olduğundan daha fazla yağlı gibi gözüküo o bölgedeki yağları nasıl ertebilirim.
eğer böyle bi konu başlığı varsa oraya yönlendirmenizi istiyorum yoksa cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Koşu... Bedene göre kilo çok fazlaysa koşu yerine yürüyüş öneririm. Eklem rahatsızlıkları olmasın. Bu arada koşu yapılacaksa yumuşak bir tartan pistte olması yine daha iyi olur yine sağlık açısından.

Takviye... L-carnitine düşünebilirsin de yine de kullanın demiyorum. Başkasının parasını ahkam keserek harcamak istemem ama yakımı hızlandırmada faydası görülecektir.

bedene göre kilo fazla değil hatta zayıf bile sayılırım 167boy 60 kilo. zaten yağ ile ilgili bi sorunum yok sadece kalçam yağlı diğer bölgelerde yağ sorunum yok. avatardan da gözüktüğü gibi. bide hiçbirşey kullanmadım daha kullanmıcam da doğal olmasını istiyorum , zaten bodyci değilim fit bi vücudum olsun yeter.

Son düzenleme:
O halde yumuşak zemin öncelikli olmak şartıyla günde 45 dakika kadar sürecek koşulara başlayabilirsin. Üstüne de 5 dk kadar düşük tempolu bir koşuya düşüp vücudu da soğutacak şekilde koşarak yorgun düşmeyi de engelleyebilirsin. Üstüne de yarım saat kadar bölgesel çalışabilirsin. Misal elde hafif ağırlıklarla birlikte çök kalk yapabilirsin. Alt mideyi ve bacakları çalıştıran birçok hareketi de yine bu bölge için faydalı olabileceği aşikar...

Kardiyo denilince ilk aklıma koşu ve bisiklet geliyor. Merdiven de iyi fikir tabii ve hatta salonlarda o da artık var. Mini trambolinlerden de alıp evde zıplayabilirsin. İp de atlayabilirsin. Basketbol da iyidir, hem eğlendirir ve yanına arkadaş da kolay bulursun, sıkılmazsın.

dısarda yüryeceksen yokus cık etkisi oluyo

benim de 2 sene önceye kadar basen ölçüm 94cm idi... şu anda 96 cm ve artık 97 cm yi zorluyor.. basende modellerin basenleri 104cm ye kadar olanı gördüm ama genelde ideali erkeklerde 98cmymiş sanırsam! tolgahan sayışman dünyanın en iyi erkeği seçildiğinde basen ölçüsü 98cmydi çünkü!

Benimde basenlerde sorun var:mad::mad: 3. aya girdim sporda ne yalan söyleyim bacak ve kalça hareketlerini hiç yapmadım çünkü ben zayıf ve yağlı olan bölgede kas gelişimiyle değil ilk önce yağları eriterek ölçü düşürerek yapmak istiyorum kalça yağları bnm için gerçekten büyün bir sorun boy 1.80 kilo 77 yaş 20 ( Spora başlamadan önce kilo 72 idi ) rahat kot giyemiyorum ya olmaz olsada ızdırap çektirir içinde yağ değilde sanki su varmış gibi baldır ve basenler yardımcı olursanız sevinirim...

Ya nerdeyse herkes aynı şeyi söylüyo koşu bandı tempolu yürüyüş diye de onu yaparkende olan kütleden olmayalım bide zayıflamayalım tamamen bölgesel olarak olan egzersizleri soruyorum ben...

Bunun çözümü kesin olarak elinde kendini zorlamayacak kadar ağırlıklarla eğilip kalmak olacaktır ve yürüyüş bandındaki ivmeli yürüştür.[DOUBLEPOST=1442161937][/DOUBLEPOST]
Oturmaktan oluyor o basenler masenler oturmaktan.Çaresi koşu bantı tempolu yürüyüş :D
Katılıyorum , kesinlikle!

Son düzenleme:
Back
Yukarı