Kafein Hapı (Yardım )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar uzun suredir karın calısıyorum bgn spor hocam kafein hapı önerdi.antrenmandan once al daha fazla yağ yakarsın yag oranın hızla duser dedi.hicbir zararı yok 30 yasından buyuklerde sakıncalıymıs.Kullanan zararını görenler varmı ? Alıp almamak konusunda kararsız kaldım.Yardımlarınızı bekliyorum.

bizim hocanın arkadası bi yer acmıs orda satıyomus supplementler vs..Birlikte gidip alalım ikimizede zararıda yok bu hapın dedi..bende pek guvenemedm.onun yerine cla alıp da kullanabilirm.bu konuda pek bilgim yok onerilerinizi bekliyorum.

Bence Kafein Hapı Alacağına Acılı Bi Fincan Türk Kahvesi İç Antrenmandan Önce Aynı Etkiyi Alırsın :) Hocadan Mı Satın Alacaksın Bu Hapı??

eyvallah efrahim
koyu türk kahvesi içeceksin en kaliteli kafein türk kahvesindedir. hapa filan gerek yok

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı