Kafein hapı VİVARİN

Daha iyisi var bir litre suyu 250*4 böl her 250 ml için 1 yemek kasıgından az kahve ve yarım ölçek whey kullan tadını kendine göre ayarla soğuk soğuk iç ;)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kahvenin yağ yaktırdığına inanmıyorum ben. Yağ yakmak için az yemek yiyeceksin ya da çok hareket edeceksin. Yürüyeceksin, Koşacaksın. 10 bardak kahve de içsem, okulda dersde uykum geliyor benim. Öyle fazla enerji falan da vermiyor bana. Kahveyi seviyorum ama. Kahve çok içerim. Sade Nescafe. Sıfır kalori olduğu için istediğim kadar içiyorum.

Son düzenleme:
Kahvenin yağ yaktırdığına inanmıyorum ben. Yağ yakmak için az yemek yiyeceksin ya da çok hareket edeceksin. Yürüyeceksin, Koşacaksın. 10 bardak kahve de içsem, okulda dersde uykum geliyor benim. Öyle fazla enerji falan da vermiyor bana. Kahveyi seviyorum ama. Kahve çok içerim. Sade Nescafe. Sıfır kalori olduğu için istediğim kadar içiyorum.
Kafein ile ilgili bir çok derleme, araştırma ve meta analiz okumuştum. Kahvenin ve kafeinin termojenezi, lipolizi ve enerji harcamasını artırdığına dair bir çok çalışma mevcut. Performansı da artırdığıyla ilgili tutarlı çalışmalar var. Bu yüzden sporcu beslenmesi kuruluşlarının kafein ile ilgili önerileri de var. 10 bardak kahve içsem uykum geliyor demişsin ama zaten bu miktar önerilmiyor :) ortalama 8 fincan kahveye eş değer kafeinin olimpik yarışmalarda doping kabul edildiğini hatırlatmakta fayda var. Ayrıcs senin durumun kafeine olan duyarsızlık ile açıklanabilir. Son yapılan çalışmalarda sürekli kafein alımının bir süre sonra vücutta duyarsızlığa neden olduğu belirtiliyor :)

Allmax ın veya başka bir markanın kafeinini al 200 mg. birde prolab al, aradaki farkı gör. kalite farkı.
Bende allmax var , kalite farkı derken hepsinin içinde cafein anyhydrous 200mg var , diğer markalar ekstrem yeşil çay özü felan mı katıyor ki

Back
Yukarı