Kafama Takıldı :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle Herkese Merhaba,
Benim 3 Günlük Antrenmanım Var Ve Ben Bu Antrenmanları 1er Gün Arayla Yapıyorum,
1.gün Biceps-Göğüs
2.gün Triceps-Sırt
3.gün Bacak-Omuz

Sorum Şu Ben Bu Antrenmanları 1er Gün Arayla Yaptığım İçin Biceps-Gogus Antrenmanından 4 Gün Sonra Tekrar Biceps-Gogus Yapabiliyorum, Bu Herhangi Bir Sorun Teşkil Eder Mi Yoksa Devam Ediyim Mi ?

Herhangi bir problem olmaz...

Onuda diger bölgelerini nasıl çalıştırıyosan o şekidlde çalıştır . Yani en az 48 saat dinlenmesine izin ver :)

Onuda diger bölgelerini nasıl çalıştırıyosan o şekidlde çalıştır . Yani en az 48 saat dinlenmesine izin ver :)

Hmm, anladım 24 saat dinlenme yeterli değil diyorsunuz yani...
peki her antrenamn öncesi 20 dakka 9ile12 arasında koşuyorum iyi midir ? bazı arkadaşlarım 12yi çok buldular da

İyidir herhalde bilmiyorum ben hiç kardiyo yapmadım ant. öncesi . Düzgün bir agırlık ant. zaten gereken yağ yakımı saglıyo bence . hemde 48 saat boyunca kesintisiz yağ yakımı ;)

Hmm, anladım 24 saat dinlenme yeterli değil diyorsunuz yani...
peki her antrenamn öncesi 20 dakka 9ile12 arasında koşuyorum iyi midir ? bazı arkadaşlarım 12yi çok buldular da

Antreman öncesi uzun süreli kardiyo yapmak vücuddaki gkilojen ve proteini harcayacaktır, ağırlık antremanında tam verim alamamanıza neden olacaktır.

Ant öncesi sadece ısınmak için 5-8dk kardiyo yapın. illa kardiyo yapmak istiyorsanız ant sonrası 15 dkyı geçmeden yapabilirsiniz.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı