Tyson35
Üye
Sanırım Dünya daki en çok akıl alınıp akıl verilen spora başlamışım..Günlerdir forumu okuyayım , açılmış olan konuları tekrar açıp forum kirliliğine sebep olmıyayım diye çok çaba verdim ancak o kadar çok şey okudumki beynim sulandı...
Birisinin AK dediğine diğeri KARA demiş.. Birisnin tavsiy eettiğine diğer "sakın haaa" demiş..
Benim gibi çoook aklı karışık vardır , olacakda...
Şimdi ne olursunuz bana cevap verin... Gelen cevaplara göre para harcıyacam, emek verecem..Bunun için en makul olana yönlendirmenizi özellikle rica ediyorum...
Yaklaşık 1 yıldır disiplinli şekilde salona gidiyorum.Antreman programıyla ilgili sağolsun hocam yardımcı oluyor..Benim ögrenmek istediğim ALMAM GEREKEN TAKVİYELER.. Karın bölgemde ve belimdeki fazla kilolar BAŞ sorun..Kardiyo ile bunları makul seviyeye indirdim..Ancak daha devam etmeliyim.
Gelelim madde made kafamdan gitmeyen sorulara:
Birisinin AK dediğine diğeri KARA demiş.. Birisnin tavsiy eettiğine diğer "sakın haaa" demiş..
Benim gibi çoook aklı karışık vardır , olacakda...
Şimdi ne olursunuz bana cevap verin... Gelen cevaplara göre para harcıyacam, emek verecem..Bunun için en makul olana yönlendirmenizi özellikle rica ediyorum...
Yaklaşık 1 yıldır disiplinli şekilde salona gidiyorum.Antreman programıyla ilgili sağolsun hocam yardımcı oluyor..Benim ögrenmek istediğim ALMAM GEREKEN TAKVİYELER.. Karın bölgemde ve belimdeki fazla kilolar BAŞ sorun..Kardiyo ile bunları makul seviyeye indirdim..Ancak daha devam etmeliyim.
Gelelim madde made kafamdan gitmeyen sorulara:
- Yaz aylarına fit girmeyi düşünürsek sıkı diyete ne zaman başlamalıyım ?
- Bu diyeti uygularken hangi takviyeleri satın almalıyım ?
- HYDROXYCUT ismini sıklıkla duyuyorum. Kullanmalımıyım ?
- Protein tozu kullanımı kilo aldırır mı?
- Eğer almam gerekiyorsa Protein tozu ne marka almalıyım?
- Kas yapılanması için hangi takviyeleri almalıyım (Elimdeki Animal PAK doğru seçimmidir ? )