kaburgalarin gozukmesi

arkadaslar boy 177 kilo 75 benim kaburgalarim hafif disari vaziyyette kilom iyi olmasina ragmen zayif gibi gosteriyor. sag tarafima yattigim icin sol taraf cikik sag taraf inik kalmis acaba yuz ustu yatsam kaburgalarin kose kisimlar iceri yerlesirmi veya harhangi cozumu varmi
 
San mıyorum bende yüz üstü yatıyorum ama Karburgalarım Dik durduğumda Dışarı çıkık duruyor.Ben kısa sürede çok kilo verdim o yüzden çıktı.Sanırım zamanda Düzelen bir durum bu.Vücutun Alışması ile alakalı olabilir.
 
benimde çıkıyo kaburgalarım bilemiyorum ben bayada iriyimdir öyle kaburgası gözükücek biride değilim dik durunca çıkıyor
 
Arkadaşlar Benimde Sol Kaburgamın Alt Kısmı Sağ Kaburğama Göre Çıkık Hazırda konu Açılmışken Bilgisi Olan Arkadaşlar Cvp Yazarlarsa Sevinirim Ayrı Konu Açmayalım Bari Cvp Lar için Şimdiden Teşekkürler

Gitar mı çalıosun? Ben küçüklüğümden beri gitar çalıyorum. Gitar tutuşundan dolayı sol kaburgamın en altı biraz daha çıkık. Ama sorun etme sağlam vucut yap görümezsin.
 
Gitar yüzünden sağlık problemleri olupda müziği bırakan birsürü müzisyen var. Ufak yaşlardan itibaren duruş bozisyonu ve gitar askısı takmaktan ciddi hasar oluşabiliyor.
 
Back
Yukarı