Kaşlarımın görüntüsü berbat.Psikolojim bozuldu artık.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mt34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mt34

Üye
Evet arkadaşlar kaşlarımla başım dertte.Kaşlarım hem çok kalın , hem çok dağınık ve dik dik cıkıyorlar.90 yasındaki adamların kaşları gibi.Aşırı kötü bi görünümü var.Dışarıda bu kadar kötü kaşlara sahip biri 1000de 1 oluyor.Gerçekten bu da benim psikolojimi bozdu artık insanlarla iletişim kurarken çekiniyorum.Kaşlarıma aynada ben baktıgımda ben iğreniyorum artık.Sadece kalın olsa iyi o kadar dağınık bi kaşım var ki , düzelmiyor da.Ne yapabilirim tavsiye lazım.Epilasyon merkezine gidip az bişey inceltmek istiyorum.İncecik yapma gibi niyetim yok sadece normal bi insan kaşı gibi olsun yeter yine kalın olsun ama böyle iğrenç olmasın istiyorum.Epilasyonla falan mümkün mü acaba bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.:(

Epilasyon ile artık bu tür şeyler gayet de mümkün :)
Hiç dert etmeyin, iyi bir salon bulmanız yeterli olacaktır. Belki biraz tuzlu olabilir ama çok rahatsız iseniz kesin çözüm.

Hafif incelterek, gereksiz yerlerden tekrardan tüy çıkmasını engelleyerek sorununuz bir kaç seansta hallolacaktır eminim ;)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ka-lar-m-ok-kal-t9806.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı