AkrepHan
Yeni Üye
liseye giden gençlerin burada ne yazdığı önemli değil okul çağındayken zaten tipsiz serserilerin yanında güzel kızlar vardı şimdi ne oldu o serserilerin tüm havası söndü liseli kızları daha doğrusu çocukları örnek vererek kadınlar hakkındaki tücrübeleri anlatmaya çalışmak çok komik okul sonrasında insan olgunlaşınca aşk meşk gibi saçmalıklarla uzun süreli ilişikilerin yada evliliklerin sürmediğini anlıyor canım cicim ayları tabiki iyi geçer heyecanlısındır gözün bir şeyi görmez ancak zamanla heyecan azalır gerçekler ortaya çıkar biz erkekler iş güç derken kendi derdimize düşeriz kadında ilgisiz kalır ne bir hediye ne gezme nede ilgi bir bakmışsın tartışmalar başlamış okul çağında kısa süreliğine yada tip vardır hanımların çok uğradıkları yerlerde çalışıyorsundur bir şeyler olur belki ama diğer türlü gerçektende para yoksa game over diyorum çünkü aşk yok zaten dikkat ederseniz romantik komedi filmlerini bile çoğunlukla ergen kızlar izliyor insanların hepsi aynı düşüncede değil elbette ama herkes parayı sever bir hanım ne kadar çirkin fakirde olsa maalesef erkeğin yakışıklı zengin olsun isterler ancak tabiki düzgün bir kişilikte önemli onuda atlamayalım
bende lisedeyim fakat dediklerine katılmıyorum ilerde inş. senin gibi görürüm bende öyle çok kızla çıkma gibi bi derdim olmadı bu yaşıma kadar gereği kadar oldu olmadı konumuz bu değil genel olarak hissedilenler unutulmaz soyut kavramlar insan üstünde somut kavramlardan daha büyük bir iz bırakır bu kadarını söyliyim tek dileğim bi gün senin gibi düşünüp bardan kız düşürmek

bunun dışında konuda genel olarak samimi,içten,kendizin olun yeter dediğim gibi 2 3 kızla felan çıkmışımdır kimsenin peşinden koşma gibi bir derdim olmadı bu yüzden 1 ayı geçen ilişkide yaşamadım ama nedense hep karı kız konularını millet bana açar. anlamam ben diyorum hala napıyım diyince bende tavsiye veriyorum

iyi forumlar