Kız beni seviyor olabilir mi ? (Benden büyük :( )

EE ne oldu sonuç?,soruların cevaplanınca buradakileri unuttun herhalde,bence bu eleman geç kalıp başkası kızı kapmıştır,kardeşte başka seçeneklerle uğraşıyordur:)

Son düzenleme:
Olmayacak iş değil.Benzeri benim başıma da geldi,ben aşık değildim o kovalıyordu.Duygusal olarak kaptırma olgun kadının istekleri ve dışarıya karşı sosyal sorumluluğu az olduğundan seninle vakit geçirmek istiyor olabilir küçük masum aşklar değil yani demek istediğim.Seninle çıkar,sen de çıkarsın olmaycak iş değil ama olayı fazla duygusallaştırma.Freud'un şu sözünü de unutma:Aşk yoktur,libido vardır.

aynen aşk yoktur libido vardır içgüdü vardır gerisi boş testesteron için gereğini yap ve bitir işi

ergenlerin yorumlarına aldırış etme 1.
2. kız gerçekten dediğin gibi davranıyorsa senden hoşlanıyordur. ancak sen ondan hoşlandığın için tavırlarını yanlış anlıyor da olabilirsin.
ayrıca 3 yaş büyük de ne demek aman annen yaşındaymış:D

• Like
Reactions: Azi
seviyorsan git konuş bence

Bunu daha fazla vakit geçirerek öğrenebilirsin biraz kendine güvenin olsun yeterli oda var sende yol açık bas gitsin :D

Kız seninle gönül eğlendiriyor.Ona çıkma teklifi yapacaksın ve red edilceksin.Kızın egosu tavan yapacak...Sonrada "red edildim" adlı başlığı foruma açacaksın ve bizden teselli bekliceksin...

azi sende hemen öldürdün ya bırak az yaşasın ve görelim neler olucak :D

Konuyu açan üye 13-14 yaşlarında...Kız benden 3 yaş büyük dediğine göre müstakbel eş adayının yaşı 16-17 olması gerek.13-14 yaşında birisi aşk konusunda ne kadar sağlıklı düşünebilir ki...

Ergenliğe yeni girmekte olan biriyle,ergenliği bitirmek üzere olan birinin aşkına şahit oluyoruz...

14 yaşındaki bi çocukdan bahsediyoruz kız 17 yaşında sonu hüsran olur zaten o yaşlarda büyük kızlardan hoşlanmak yaygındır erkeğin yaşı ilerledikçede beğenilen kızın yaşı düşüyor o ayrı

• Like
Reactions: Azi
yaa aşın artık bu ergen muhabbetlerini :) boş iş bunlar...

Dostum seviyorsa hersey olur. 16 yasindayim 18 yasinda sevgilim var. Abartmiyorum 1 agustosta cikmaya basladik hesap et. Sevmenin yasi olmaz.

16 yaşındayım, geçen sene yani 2011 Şubat'ta 19 yaşında bir kızla çıkmaya başladım. Taa ki Ekim'in sonuna kadar. Yani senden büyük birisiyle çıkmanın çok avantajı var. Öncelikle olgunlaştırıyor, ağırlaştırıyor ve en önemlisi sorumluluk sahibi yapıyor. Ha benim ilişkim pek uzun sürmedi ama bende iyi etkiler bıraktı diyebilirim. Ancak gerçekçi olmak gerekirse 13 yaş çok erken hele benim gibi 17-18 gözükmüyorsan(sende 15-16) işin çok zor... Kız seninle gönül eğlendirmek istiyor olabilir.

İyi Sporlar, İyi forumlar

Kendinden büyük erkeklerle çıkan kızlar olabiliyor.Ama ben bunun pek iyi niyetli,içinde aşk barındıran bir ilişki olarak görmüyorum.Kızlar kendiyle yaşıt veya yaşça büyük olan birine tercih ederken,erkeklerde kendiyle yaşıt yada yaşça küçük biriyle çıkmak isterler.Kızın,erkekten büyük olduğu ilişkileri ben uzun ömürlü,evliliğe gitme olasılığı yüksek ilişkiler kategorisine koyamıyorum.Kaçınızın babasının yaşı,annesinin yaşından küçük? :) Ama ciddi düşünmüyorsan boşta kalmayım,gönlüm eğlensin istiyorsan istediğin kişiyle çık :)

kardeşim boşuna ümitlenme , kızlarda yaş kompleksi var galiba ve ozan119 arkadaşımız çok iyi demiş kızlara akıl ermez , keyfine bak .)

Yanlış kayıya çarpmışsın bence dostum,benim gördüklerimle ve tahminimle yola çıkarak.Bir kız kendinden 3 yaş küçük biriyle beraber olmaz.Hele sen 14,kız 17 yaşında sen başka kısmetlere doğru yol al =)

herşey çok daha kolay oluyor.
Ben 22 yaşındayım
Kız arkadaşım 17 yaşında yani ergen sonuçta binevi :)
Millet yaş farkınız çok falan diyor ama umrumda değil ben 22 23 yaşındaki kızlardan hoşlanamıyorum hepsi annem gibi yaşlı gözüküyorlar.Yani kadınsı bir bayan değil ergen bir kız beni çok daha cezbediyor.Liseliler bi başka oluyo.Zaten kız arkadaşım 8 9 ay sonra 18 ini dolduracak.
Sadece olduğun gibi davran ve sürekli gülümse...

Benim fikrim kadın erkekten yaşca küçük olmalı kadınlr çabuk yaşlanıp yıpranıyor erkekler öyle değil o yüzden senden büyük biriyle evlenmek gelecekte sorunlar yaşatabilir sen genç gözülürken diğeri malesef çok yaşlı durucaktır yanında buda problemlere yol açabilir sonra kaçamaklar başlayabilir ben böyle düşünüyorum ama toplumun büyük böülümüde böyle düşünüyorki hep evliliklerde karşı tarafın yaşı ufak oluyor erkeğe göre

Back
Yukarı