Kısa sürede nasıl vücut yapabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 yaşındayım bu yıl liseye başlayacağım. Boyum 1.78 kilom 89 yağ oranım ise %24.5 .Yaklaşık iki aydır , Haftada 2 gün muay-thai dersi alıyorum ve 3 gün de fitnessa gidiyorum.Ve hergün en az 150 mekik ,100 şınav çekiyorum . Ama fitnesstaki hocalar diyet programı veremediklerini söylüyorlar . Kol kasım şuan benim için yeterli ve omuzlarım da baya geniş , ben sadece six pack ve göğüs kası yapmak istiyorum bunun içinde yağ oranımı baya düşürmem lazım biliyorum . Ama nasıl yağ oranımı ve kilomu düşürebileceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin ve ne kadar bir sürede yağ oranımı düşürüp kaslarımı belirginleştirebilirim.Şimdiden teşekkür ederim.

kalkan333'ün yanına git o söyler sana:D

Şakayıbir kenara bırakalım:)

Kısa sürede vücut yapılmaz.Bu spor size ilk önce sabrı öğretecektir.

Okuyorum ama çoğu konu beni aşıyor yani yetişkin olmadığım için. Büyüme sürecim devam ettiği için her diyet her beslenme şeklini uygulayamıyorum maalesef ve yüksek ağırlıkta basamıyorum fitness hocaları yasakladı.Yağ oranımı nasıl düşürebilirim çünkü benim asıl hedefim six pack ve göğüs kaslarım çünkü göğüslerimden cidden çok rahatsızlık duyuyorum lütfen yardım edin :(

Yeni baslayanlar forumunda 14 yas alti icin programda var, beslenme zaten yeni baslayanlarda ayni, yukaridaki cumleyi kendi basina kurabiliyorsan rahatlikla yeni baslayanlar bolumu sabit basliklarini ogrenebilirsin. Bosuna kurek cekme konuya mesaj yazarak bir an evvel okumaya basla.

''Bodye erken yaşta başlayanlar için program. (14 yaş ve üstü)'' başlığındaki hareketlerin neredeyse hepsini yapıyorum ama orda da göğüs için bir hareket yok bana göğüs için neyi önerirsiniz şınavdan başka ve l-carnitine kullanabilirmiyim ?

Yeni baslayanlarda supplement kullanimi basligini oku.

Birinci hareket butterfly- gogus icin, ayrica sinav cekebilirsin. Daha yasin genc yavas yavas.

kısa zamanda vucut geliştirme zordur.

Eklentiler

• 4qff4.jpg
    4qff4.jpg
    123,9 KB · Görüntüleme: 356
Zaten aslında benim için süre önemli değil dediğim gibi yani en kısa sürede veya ne kadar sürede asıl hedefime kavuşurum amacım oydu başlıkta

Son düzenleme:
hortumu sokucan derinin altına elektrikli pompayla hava basıcan ahuah

öyle kısa sürede vücut yapılsaydı heryer iri yarı adam dolu olurdu. biraz forumu araştırın kardeşim şurda ya ha araştırmanıza rağmen bulamazsanız ozmn konu açın.

Kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı