Arkadaşlar 20 yaşındayım. Ektomorf vücut yapısına sahibim; ama benim durum gerçekten vahim gibi. 1.75 boy, 60 kg'yum. Resmen 40 kiloluk kızlarla aynı kol hacmine sahibim. Kıyafetler üzerime hiç yakışmıyor ve yazlardan nefret eder oldum. Kış gelsin de kalın giyineyim istiyorum. Ailemde herkes iri kemikli ve kilolu olmasına rağmen, üvey evlat gibi hissettiriyor bu durum beni. Mesela ölçülerimi aldım. Bilek 14, ön kol 23, biceps 25, bel 75, göğüs 80, omuz 95.
Gerçekten berbat ötesi değerler. Vücut geliştirmeyi düşünüyorum; ama bileğe hiç faydası olmayacak gibi, o hep bu şekil ince kalacak. O 60 kiloyu 70 bile yapsam bilek 14'ten 15'e çıkmaz gibi geliyor ki milletin bileği 18-19-20 cm'den aşağı değil genelde. Ayrıca body building salonuna göz ucuyla baktım geçen de o adamları gördükten sonra oraya gidesim bile gelmedi. Sizce ne yapmalıyım ?
Paylaş

Gerçekten berbat ötesi değerler. Vücut geliştirmeyi düşünüyorum; ama bileğe hiç faydası olmayacak gibi, o hep bu şekil ince kalacak. O 60 kiloyu 70 bile yapsam bilek 14'ten 15'e çıkmaz gibi geliyor ki milletin bileği 18-19-20 cm'den aşağı değil genelde. Ayrıca body building salonuna göz ucuyla baktım geçen de o adamları gördükten sonra oraya gidesim bile gelmedi. Sizce ne yapmalıyım ?
Paylaş