Kırbaçlı Danny Boy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hogan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hogan

Üye
[YOUTUBE]Gl1TSgSR6KI[/YOUTUBE]

Sevgili arkadaşlar.
Danny Boy'un gerçek yüzünü bu video'da göreceksiniz.
Defalarca uyarılarımıza rağmen bize kulak asmıyor ve şiddete olan eğilimini gösteriyor.
Vegan karakteri altında yatan şeytanı gün yüzüne vuruyor.
Kendisini kınadığımız arkadaşın bu utanç videosunu hepinizle paylaşmak isterim:D

Başrol: Danny Boy

Yardımcı Oyuncu:R10

Yönetmen:Hogan

Kızları dövelim, öldürelim, kaldıralım onları hadi :D hahah

10 numara olmuş inanın böyle bir şey bekliyordum :)

Sezer abi umarım senin av başarılı olmuştur :)))

Sevgili BFTR ;

Aslında Hogan a teşekkür etmek lazım diye düşünüyorum ,

Son dönemde oldukça fazla bir Danny Boy hayranlığı oluştu forumda ,

Ama Hogan bize gösterdi ki Danny de sıradan birisi :)

Bu arada sarhoş değildim yahu :) sadece 700ml bira içmiştim benim doğal halim bu şekilde fazla neşeli :)

Saygılarımla , Danny Boy ...

MEsajları okumadan önce ne içtiniz abi siz yaaa yazacaktım, sen yazmışsın :) neşeniz bol olsun.

Ben Danny'yi bi 30-35 bekliyordum :) ama gerçekten çok neşeli bir video olmuş. İstanbul'un neresinde yaşıyorsunuz?

yabancı kadınlar konusunda öyle şeyler yazmış ki bende Antonio Banderas gibi bişey çıkıcak sanmıştım dağ fare doğurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Aeon_Flux ;

Başlık kırbaçlı Danny yani sen bu başlık sonrası nasıl bir video bekliyordun gerçekten merak ediyorum :)

Bu arada tek görüntüyle insanlar hakkında bu kadar ön yargılı olma , mesela günlüğüm var forumda okursan daha fazla fikir edinebilirsin hakkımda , Evet Antonio Banderas değilim asla ama zaten öyle bir iddiam da olmadı ,

Az alkol aldık ve bu videoyu çektik zaten buraya eklediğimizde yorum almak için değil forumda çokça sevilen ve abartılan 3 üyesinin aslında sıradan olduğunu göstermek istedik ,

Yoksa asla bakın süperiz demedik , ki zaten beklentin oldukça yanlış senin , yani gerçekten nasıl beklentiyle açtın ki videoyu :D

Saygılarımla , Danny Boy ...

danny boy'un her mesajında yok şöyle seviştim yok böyle seviştim demesini itici bulsam da kibar biri olduğunu söylemek gerek. ancak ben de bunca lafa daha iyi bir tip bekliyordum açıkçası:D
ancak şahsen ben de tipsiz biri olarak söylüyorum biz daha şanslıyız bu tip konularda nedense. hep yakışıklı/güzel insanlar bizi buluyor.

Back
Yukarı